1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Підсумки перших матчів 6 туру ДЮФЛ Закарпаття. Юні виноградівці стають абсолютними лідерами

288
Спорт Новини Виноградова

Серед перших матчів дитячо-юнацької ліги Закарпаття у віковій категорії 2003-2004 років народження окремо слід виділити битву титанів цих змагань у Виноградові.

Підсумки перших матчів 6 туру ДЮФЛ Закарпаття. Юні виноградівці стають абсолютними лідерами

Виноградівці на правах господарів мали вигравати мінімально. Трохи меншою була ймовірність нічиї. Підопічні Петра Котубея та Івана Білака провели свій кращий домашній матч першго кола і перемогли. Ця перемога дозволила «ДЮСШ Виноградову» не тільки суттєво відірватись у загальній таблиці, а й стати абсолютним лідером у окремій таблиці домашніх матчів.

Ще в одній грі головний аутсайдер «Гімназія» опонувала тячівським одноліткам. Гості мали вигравати в 2-3 мячі, та господарі провели один із двох кращих домашніх матчів 1-го кола, співмірний із їх двобоєм 5 туру, коли вони намагались дати бій «ДЮСШ Виноградову». Цього разу вони були найближче до того, щоб здобути заповітний бал.

Мінімальна перемога дозволила команді з райцентру зробити суттєвий прогрес у двох таблицях: у загальній – вони випередили «Колос» та «ДЮСШ Хустський район» і піднялись із 9-го на 7-е місце, а в табелі виїзних матчів вони за здобутими балами випередили «ДЮСШ Берегівський район» і «Нарцис» і піднялись із 7-го на 5-е місце, а за втраченими – крім цих двох команд, залишили позаду ще й «ДЮСШ Хустський район», що дозволило їм піднятись із 7-ї на 4-ту позицію.

Результати перших матчів 6-го туру: «ДЮСШ Виноградово» – «ДЮСШ Іршава» – 2:1, «Гімназія» Буштино – «ДЮСШ Тячів» – 1:2,

Турнірне становище після перших матчів 6 туру: «ДЮСШ Виноградово» – 18 очок (різниця голів – 19:3), «ДЮСШ Рахів» – 12 (20:5), «ДЮСШ Іршава» – 13 (13:5), «Нарцис» – 9 (6:5), «ДЮСШ Берегівський район» – 7 (9:7), «Бронька» – 6 (7:5), «ДЮСШ Тячів» – 4 (3:9), «ДЮСШ Хустський район» – 3 (7:9), «Колос» Виноградівський район – 3 (6:5), «Гімназія» – 0 (2:29), у «ДЮСШ Виноградово», «ДЮСШ Хустський район» і «Гімназії» на гру більше, а в «Броньки» і «Колоса» на матч менше за решту колективів.

Євген СВИЩО для «Голосу Карпат».

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber