1. Головна
  2. >
  3. Спорт

ФК «Севлюш» не поступився лідеру

247
Спорт Новини Виноградова

Бойовою нічиєю завершився центральний матч сьогоднішнього туру чемпіонату області з футболу між «Севлюшем» та «Ужгородом».

Як і передбачалося, зустріч на стадіоні «Юність» у Виноградові була надзвичайно напруженою, ба, навіть, драматичною. Націлені на чемпіонські медалі, обидві команди викладалися на полі сповна. Високі швидкості і постійних пресинг – одна з найбільш характерних особливостей цього цікавого і видовищного поєдинку.

Звичайно, було чимало й технічного браку при  передачах  і прийомі м’яча, адже цілий день у Виноградові при поривчастому вітрові не переставав сіяти дощ. Така обставина дещо нівелювала технічні переваги та награні комбінації команд.

Попри це виноградівці мали сильну підтримку уболівальників, які не злякалися несприятливої погоди і майже вщерть заповнили трибуни стадіону. «Ужгород» же , підтверджуючи своє лідерське становище в першості,  з самого початку гри сміливо атакував і вже всередині першого тайму з пенальті зумів  відкрити рахунок.

Та пропущений гол не збив наступального пориву господарів. Вони дуже старалися, але пробити потужну ужгородську оборону не вдавалося. У цій ситуації, як завжди, виручив Чонка. Його точний удар під перекладину з кута штрафного майданчика скрасив би найкращий матч прем’єр-ліги і навіть європейської першості.

У другому таймі картина на полі майже не змінилася. Все так же атакували і контр-атакували суперники. Ближче до завершення поєдинку футболісти втомилися і часто фолили. Одне з таких порушень перетворилося у червону картку для центрального захисника «Севлюша». Пробитий зі штрафного удар ледь не завершився голом – врятувала перекладина.

Слід зауважити, що граючи в меншості, господарі могли кілька разів пропустити. Та щоразу в потрібному місці напоготові був голкіпер Віталій Гринишин, який провів чи не кращий свій матч у цьому сезоні.

«Севлюш» вистояв. І рахунок 1 : 1 із сильним суперником та ще й за несприятливих обставин став для нього достойним завершенням матчу.  Зрештою, як і для гостей.

Після цього поєдинку «Ужгород» продовжує лідирувати в чемпіонаті. Виноградівці поки залишаються на третій позиції турнірної таблиці, пропустивши перед себе «Дийду», яка сьогодні в Хусті перемогла «Оболонь».

Фото: Б.Корнієнко.

Читайте також: