1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Збірна України з гандболу поступилась чешкам / ФОТО

316
Спорт Новини Ужгорода

Вольовою поразкою українок завершився відбірковий матч до чемпіонату Європи з гандболу між збірними України та Чехії, який пройшов в Ужгороді.

Чешки дуже активно розпочали поєдинок, закинувши чотири м’ячі у стартові хвилини. Вони активно діяли через центр, у той час як в українок не завжди все вдавалось. Бракувало дальніх кидків, були провали у захисті. Проте вже до середини тайму українські гандболістки оговтались та скоротили відставання. На перерву команди пішли за переваги нашої збірної у чотири м’ячі.

Другий тайм розпочався за таким самим сценарієм, що і перший. Гравчині чеської збірної були набагато активніші, ніж українки. Швидко скоротивши відставання, гості вийшли вперед. Українкам же бракувало лідера, який би повів команду вперед. Не все вдавалось і в захисті. Наші дівчата почали грати доволі грубо, що раз за разом призводило до двохвилинного вилучення. Атакувальні дії також не завжди приносили бажаний результат. У підсумку – 20:24 на користь збірної Чехії.

Кращими гравчинями матчу у складі збірної України стали Вікторія Борщенко та Ольга Передерій, які закинули по 5 м’ячів. У команді Чехії відзначилася Каміла Кордовська - 7 голів.

Після гри гандболістки збірної України зізнались, що їм не вистачило концентрації та психологічної стійкості.

«Ми допустили ряд помилок, які не пробачають у матчах такого рівня. В один момент ми просто «посипались». Сумно, дуже сумно, адже ми могли перемогти», - розповіли гравчині.

Головний тренер збірної Борис Петровський також залишився незадоволений результатом гри.

Читайте також: