1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Підсумки 12-го туру районної юнацької ліги Виноградівщини з футболу

05.08.2015 17:32 Спорт Голос Карпат

Стартовий тур другого кола, що пройшов у неділю 2 серпня, вважався доволі конкурентним і завершився без суттєвих сенсацій. Його аналіз читайте далі.

Стартовий тур другого кола, що пройшов у неділю 2 серпня, вважався доволі конкурентним і завершився без суттєвих сенсацій. Його аналіз читайте далі.

Головною несподіванкою став невихід «Дружби» на домашній матч, який вважався найконкурентнішим у турі й мав завершитись мінімальною звитягою «Неветлена». Трохи меншою була ймовірність нічиєї. Та гості отримали подарунок у вигляді техічної перемоги – 3:0. Трохи більшого ми очікували й від «Болажа», «Перехрестя», «Колоса» і «Фанчикова».

«Локомотив» у центральній битві титанів мав вигравати в 1-2 голи, та провів свій кращий домашній матч чемпіонату. Хет-триком за залізничників відзначився Р. Орос. Ще один влучний постріл на рахунку М. Грабовчака. У іншому протистоянні, яке також могло претендувати на роль центрального, «Чепа» мала вигравати мінімально. Та гості провели один із двох своїх кращих виїзних матчів першості, співмірний із їх феєричною звитягою 11 туру над «Ардовцем». Цим самим «Чепа» продовжила до чотирьох матчів поспіль свою переможну серію.

Ще в одній непересічній битві в Підвиноградові місцевий «Ардовець» також мав вигравати мінімально, та провів один із трьох своїх найкращих домашніх матчів чемпіонату, який поступається тільки їх феєричній звитязі 9 туру над «Болажем» та чудовій перемозі 7 туру над «Неветленом». У підсумку підвиноградівці збільшили до трьох матчів свою домашню серію перемог у понад 1 гол. «Фанчиково» мало громити головного аутсайдера першості в 4-5 мячів. Однак, «Тиса» провела один із трьох своїх кращих виїзних матчів чемпіонату, який поступається тільки її поєдинкам 7 і 9 турів, коли річкові дали бій «Колосу» та «Перехрестю».

За наслідками туру на одне місце вверх піднялись «Неветлен», «Фанчиково», «Чепа» і «Ардовець». Головним невдахою став «Болаж», який впав на три сходинки. Один крок донизу зробив «Колос».

Результати матчів 12-го туру: «Локомотив» Королево – «Болаж» Вилок – 4:1, «Перехрестя» – «Чепа» – 2:4, «Дружба» Вербовець – «Неветлен» Неветленфолу – 0:3, «Ардовець» Підвиноградово – «Колос» Великі Ком’яти – 3:1, «Фанчиково» – «Тиса» Нове Село – 3:0,

Турнірне становище на 5 серпня: «Егреш» – 27 очок (різниця голів – 28:6), «Локомотив» – 22 (26:15), «Неветлен» – 19 (24:11), «Фанчиково» – 19 (23:14), «Чепа» – 19 (23:19), «Болаж» – 18 (29:20), «Ардовець» – 14 (16:15), «Колос» – 14 (16:18), «Перехрестя» – 11 (15:28), «Дружба» – 9 (14:34), «Тиса» – 3 (8:45), у «Егреша» на матч менше за решту колективів,

Євген Свищо для Голосу Карпат

Читайте на ГК:Реконструкція у Виноградові триває: запрацював музичний фонтан (ФОТО)
Читайте на ГК:“Вбіг схвильований чоловік зі словами…”: що трапилося на Виноградівщині після півночі? (ФОТО)
Читайте на ГК:Сучасне мистецтво процвітає: у Виноградові відкрили першу персональну вставку юної художниці (ФОТО)

Читайте на ГК:Вулична бійка переросла у стрілянину: подробиці конфлікту на Закарпатті (ФОТО)
Читайте на ГК:Відбудеться аукціон з продажу бази відпочинку біля Виноградова: відомо стартова ціна та деталі (ФОТО)
Читайте на ГК:Відключення світла на Закарпатті: де не буде електроенергії 22 березня
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська