1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

Не знаю, як видали атестат «Говерлі» з такими боргами футболістам, - форвард ФК

26.06.2015 19:38 Спорт 194

Одним із найбільш проблемних клубів футбольної Прем’єр-ліги є ужгородська «Говерла».

Не знаю, як видали атестат «Говерлі» з такими боргами футболістам, - форвард ФК

Футболістам цієї команди не платять зарплату понад рік. Попри це, ужгородському клубу видали атестат на право участі у наступному сезоні.

Про проблеми, які зараз є в «Говерлі» Максим Фещук розповів під час інтерв'ю для видання Вголос.

"Не знаю, як могли «Говерлі» видати атестат. Особисто переді мною клуб боргує зарплату 14-й місяць. Мені дуже хотілося б запитати людей, які видають атестати, чим вони керуються і чому не змушують клуби виконувати свої зобов’язання. Віце-президент «Говерли» просить зачекати до наступного тижня, мовляв, є велика ймовірність, що все вдасться вирішити. Але це тільки слова, які ми вже не раз чули", - відповів футболіст на питання про те, які клубу з боргами могли видати атестат для участі в наступному сезоні.

На питання журналіста про претензії з боку керівництва щодо таких сміливих заяв про борги «Говерли», форвард відповів:

"Невже ви вважаєте, що в цій ситуації вони мають право таке говорити? Вони постійно обіцяють й обманюють, тому не мають важелів впливу на мене."

 

За словами Максима Фещука, він та інші гравці ужгородського футбольного клубу, вже 14 місяців не отримають зарплату. Востаннє їм давали гроші у квітні, але, як сказав гравець, це навіть не десята частина заробітної плати.

 

Найсвіжіші новини: