1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

«Севлюш» на виїзді розбив «Ужгород»

22.06.2015 10:42 Спорт Голос Карпат

Лідер обласної футбольної першості (вища ліга) ФК «Ужгород» несподівано поступився виноградівському «Севлюшу».

Лідер обласної футбольної першості (вища ліга) ФК «Ужгород» несподівано поступився виноградівському «Севлюшу».

У черговому турі чемпіонату команда з обласного центру на своєму полі з рахунком 1:2 програла вноградівцям, які досі займали лише восьму позицію в турнірній таблиці першості.

Утім, такий результат матчу виглядав більше закономірним, ніж випадковим. Адже уже в першому таймі гості вели з рахунком 2:0. Гарними голами у ворота ужгородців розписалися Борис Ковня та Олександр Міца.

"Обидві команди демонстрували видовищний, якісний футбол. Я немало пограв на футбольному полі і тому з певністю можу сказати, що цей матч цілком відповідав рівню першої української ліги, - поділився думками про поєдинок в обласному центрів тренер «Севлюша» Іван Білак. – Боротьба тривала буквально на кожному метрі. Ми виграли, бо правильно обрали тактику – грали проти лідера від оборони і реалізували свої моменти."

Господарі ж тільки за сім хвилин до фінального свистка зуміла відквитати один м’яч.

Варто зазначити те, що в останніх матчах ФК «Севлюш» відчутно посилив свій склад досвідченими виконавцями. Команда заграла впевненіше, стала більш цілеспрямованою з поверненням у рідні пенати «екс-металіста» Юрія Чонки. Важливі деталі до композиційного рисунка гри колективу додали також Василь Вашкеба, який пограв у дублі «Іллічівця» та Олександр Вайда (виступав в Угорщині). Обидва вони вихованці місцевого футболу і зараз захищають честь свого міста і футбольного клубу.

Що перемога в Ужгороді не була випадковістю, «Севлюш» може довести своїм уболівальникам уже в неділю. Саме в цей день на полі рідного стадіону «Юність» виноградівці зустрінуться у двобої з принциповим суперником – командою Берегова.

Читайте на ГК:Відключення електроенергії на Закарпатті: де не буде світла понад 8 годин
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська