1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

«Севлюш» позбиткувався над хустською «Оболонню»

01.06.2015 10:25 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

У 5-му турі обласного чемпіонату з футболу виноградівці вдома приймали команду з Хуста і здобули впевнену перемогу з рахунком 4 : 0.

У 5-му турі обласного чемпіонату з футболу виноградівці вдома приймали команду з Хуста і здобули впевнену перемогу з рахунком 4 : 0.

Зустріч традиційних суперників на стадіоні «Юність» у Виноградові викликала жвавий інтерес уболівальників і подарувала їм чимало задоволення від захоплюючої гри.

Із самого початку матчу господарі влаштували пресинг на хустян і перший же удар з двадцяти метрів від Юрія Пацкана відкрив рахунок голам у поєдинку. Гості кинулися відіграватися і мало не пропустили знову – запущена потужним ударом футбольна куля влучила в перекладину.

Уперта боротьба за м’яч проходила в основному в середині поля,- каже начальник команди ФК «Севлюш» Павло Остолош,- та наші тут хлопці явно домінували і не підпускали суперників до своїх воріт.

Така тактика гри дозволила виноградівцям ще в першому таймі збільшити свою перевагу – другий гол пивоварам забив досвідчений Олександр Міца.

Після перерви картина гри на полі майже не змінилася. Під кінець другого тайму голами відзначилися Юрій Чізмар та Ярослав Мудра, довівши переможний рахунок до розгромного – 4 : 0.

Домашня перемога над «Оболонню» дозволила «Севлюшу» дещо покращити своє турнірне становище, із сьомого місця команда перемістилася на шосте. Зроблено важливий поступ уперед, хоча й не такий значний. Куди важливіше зараз зберегти цей позитивний настрій у подальших поєдинках чемпіонату.

Наступну зустріч «Севлюш» проведе у Мукачеві. І це стане ще одним важливим випробуванням для підопічних Івана Білака.

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська