1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Українці вдало виступили в спринті на Всесвітній зимовій Універсіаді

221
Спорт Україна

На Всесвітній зимовій Універсіаді в словацькому Осрблі завершився біатлонний спринт. Українці приємно здивували.

Двоє наших співвітчизників увійшли до десятки кращих у чоловічій гонці. Перші три місця зайняли росіяни Ярослав Іванов, Максим Буртасов та Юрій Шопін. Українець Василь Потапенко із відставанням у 24,9 секунд та нулем у пасиві посів п’яте місце. Шостим прибіг Руслан Ткаленко, зробивши лише один промах та відставши від лідера на на 45,8 секунди.

Дванадцятим прийшов Дмитро Русанов, сімнадцятим – Віталій Кільчицький. Олексій Кравченко, відстрілявшись на нуль, прийшов лише тридцятим.

У жіночому спринті українки виглядали не гірше, ніж чоловіки. Відразу троє біатлоністок увійшли до десятки кращих. Перше місце посіла Пауліна Фіалкова, котра відстрілялась на нуль. Євгенія Павлова відстала від неї майже на 30 секунд і в результаті посіла другу сходинку. Третьою стала Ітка Ландова, котра два дні тому у складі збірної Чехії посіла друге місце в естафеті 4х6 кілометрів.

Українка Юлія Бригань, відстрілявшись на нуль, прибігла сьомою із відставанням у 1:18 хвилин, восьмою стала Яна Бондар, котра припустилась трьох промахів, десятою із одним промахом стала Алла Гіленко. Відразу після неї фінішувала Христина Литвиненко. Вісімнадцятою на фініш прибігла Надія Бєлкіна. Ірина Беган була лише тридцять четвертою.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber