1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

На Берегівщині вперше проходив соціальний фестиваль футболу (ФОТО)

26.10.2019 22:06 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

На стадіоні села Кідьош у майстерності володіння шкіряним змагались команди п’ятикласників восьми загальноосвітніх шкіл району.

На одній з дистанцій діти демонстрували дриблинг, на іншій – швидкісне покладання м’яча у визначене коло, а на мікрополі сільського стадіону точилися справжні футбольні баталії. Кожна команда складалася з 20 учнів, серед яких обов’язково мали бути хоча б три дівчини. Вільні від змагань колективи спілкувалися з районним психологом та керівником однієї зі служб обласної поліції Андрієм Куртою. А на завершення вирішили ще й додатково помірятись силами в перетягуванні канату, що попередньо не передбачалось.

Школярів з Великих Берегів, Мужієва, Яноші, Гаті, Косина, Батьова, Свободи та Чоми тепло вітали заступник голови федерації футболу Закарпаття Віктор Наскалов, заступник керівника Берегівської РДА Ференц Бімба, начальник управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Василь Лєндєл. Вони зичили учасникам відмінних результатів, витримки й майстерності, міцного здоров’я та позитивних вражень. 

Прикметно, що перед початком поєдинків усі присутні – дорослі і малі, поклавши руку на серце, разом проспівали Державний гімн України.

По завершенні акції кожен її “боєць” отримав від обласної федерації футболу Подяки та пам’ятні дарунки. Їх особисто вручити приїхав керівник даної структури, перший заступник губурнатора краю Іван Дуран.

“Вірю, що всі підлітки залишились задоволеними нинішнім днем і поїхали додому в хорошому настрої,- каже Голосу Карпат голова федерації футболу Берегівського району Олександр Чегіль.- Започатковану сьогодні акцію, безумовно, будемо продовжувати. Адже вона принесла її учасникам масу позитивних емоцій.”

На добре слово заслуговує і президент футбольного клубу “Кідьош”, в минулому один із кращих нападників району Бейла Дерцені, який забезпечив відмінні умови для проведення й організації змагань.

Нагадаємо, на Берегівщині відбувся винно-гастрономічний день.

Читайте на ГК:Закарпатка потрапила у руки тирана-чоловіка: кривдник погрожував розправою (ФОТО)
Читайте на ГК:Серце щемить від болю: на Закарпатті пожежа забрала життя 19-ти чотирилапих пухнастиків (ФОТО)
Читайте на ГК:“Мама хоче закрити його від усього світу”: на Закарпатті на світ з'явилося “дитинча” з обличчям у формі серця (ВІДЕО)