1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В передмісті Ужгорода відбулися масштабні змагання з плавання

19.10.2019 20:56 Спорт

18-19 жовтня на базі спорткомплексу «Зінедін» поблизу Ужгорода відбулися довгоочікувані змагання з плавання – Кубок Закарпатської області та Першість клубу «Тиса-спорт».

18-19 жовтня на базі спорткомплексу «Зінедін» поблизу Ужгорода відбулися довгоочікувані змагання з плавання – Кубок Закарпатської області та Першість клубу «Тиса-спорт».

Участь у турнірі взяло близько 120 учасників віком від 11 до 18 років у 4 категоріях, спостерігало за змаганнями 24 професійних суддів, повідомив ЗК.

Як розповідає наставник клубу «Тиса-спорт» та відомий у краї спортсмен Сергій Ковач організувати таке важливе спортивне дійство було не просто, але за підтримки однодумців це таки стало можливим:

«Це вже традиційний осінній турнір, який дозволяє загартувати та тримати у «бойовій» формі нашу молодь, перевірити їх здібності та результати тренувань. Хочу подякувати усім, хто долучився до організації цього заходу, а особливо генеральному спонсору – компанії РЕНЕР та особисто її керівнику Сергію Ковачу, Закарпатській облдержадміністрації, Федерації плавання та спорткомплексу «Зінадін», який радо прийняв нас у своїх стінах».

Протягом 2 днів молоде покоління спортсменів змагалося за головні трофеї турніру і учора, 19 жовтня, відбулося підбиття його підсумків. Від організаторів та спонсорів змагань плавці отримали почесні відзнаки, пам’ятні подарунки та грошові призи. 

Нагадаємо, футбольний клуб «Минай» обіграв серйозного та міцного суперника – «Авангард» з Краматорська.

Читайте на ГК:“Пурхали неначе метелики”: в області відбувся турнір «Magic Air Championship» (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Прикордонниками ліквідовано черговий канал незаконного переправлення осіб через державний кордон (ВІДЕО)
Читайте на ГК:На Ужгородщині через безвідповідальність власників обійстя сталася пожежа (ФОТО)