1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Зимовому Кубку Берегівщини лідирують ФК “Запсонь” та ФК “Яноші”

17.02.2019 19:32 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

17 лютого відбулися поєдинки третього туру Зимового Кубку Берегівського району. У підгрупах продовжують лідирувати команди Запсоні та Яноші.

17 лютого відбулися поєдинки третього туру Зимового Кубку Берегівського району. У підгрупах продовжують лідирувати команди Запсоні та Яноші.

У неділю перші зустрічалися з берегівським клубом “Гела-Магнум”. Перемогу з рахунком 3:2 здобули сільські спортсмени. Їм на п’яти наступають великодоброньці, які у звітному турі здолали одного з фаворитів – футболістів В.Бийгані. Представники Ужгородщини зуміли провести у ворота суперника два м’ячі, на які ті відповіли лише одним -2:1. Тепер у ФК “Запсонь” 9, а у ФК “В.Добронь” – 6 очків. Далі з 3 балами слідують великобийганьці, а замикають турнуірну таблицю у групі гравці ФК “Гела-Магнум”, що не поклали у копилку клубу жодного очка.

У другій підгрупі впевнено крокують до лідерства футболісти Яноші. У їх активі 2 перемоги і одна нічия. У звітному турі сільські спортсмени поклали на лопатки молоду команду з райцентру “Інтер” – 2:0. У цій же зоні бадалівці примусили капітулювати суперників з Кідьоша – 2:1. Тут попереду ФК “Яноші” – 7 очок, на два менше у Бадалова.

Черговий тур Зимового Кубку відбудеться наступної неділі, 24 лютого.

Нагадаємо, що закарпатський фехтувальник на візку виборов дві медалі на світовій першості в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Читайте на ГК:“Мама хоче закрити його від усього світу”: на Закарпатті на світ з'явилося “дитинча” з обличчям у формі серця (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)
Читайте на ГК:“Щоб ми мали можливість жити”: ще один закарпатець відправиться в останню земну путь (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська