1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >

Закарпатські ювенали передали футбольний символ флешмобу колегам до Львова (ВІДЕО)

23.11.2018 18:18 0 Спорт

Закарпатська поліція долучилася до Всеукраїнського флешмобу «Ми – одна команда». Дружній футбольний матч між поліцейськими та дітьми провели Закарпатські ювенали.

Символ флешмобу, а саме футбольний м’яч, передано поліції Львова.

Вчора, 22 листопада, в місті Перечин пройшов футбольний матч «Ми – одна команда». В організації флешмобу взяли участь сектор ювенальної превенції, управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, а також «Центр пробації» Західного міжрегіонального управління. 

Акція стартувала 10 жовтня з Київської області і проводиться в кожній області країни. Символ флешмобу — футбольний м’яч, який правоохоронці передають з області в область. Сьогодні працівникам поліції Закарпаття передали естафету колеги з Івано-Франківської області. У свою чергу, закарпатські правоохоронці передають естафету та символ флешмобу колегам до Львова.

Юнаки випробовували свої вміння та навики у футбольній майстерності разом із працівниками поліції та «Центру пробації». Юні футболісти стали достойними суперниками правоохоронцям. У результаті гри, перемогла дружба, а учасники отримали символічні подарунки.

Начальник сектору ювенальної превенції ГУНП в Закарпатській області Андрій Курта зазначив: «Поліцейські обласного управління Нацполіції Закарпаття часто навідуються до вихованців нашої підшефної школи, цього разу – зустріч була напрочуд теплою. У Перечинській школі-інтернаті відбувся міні-турнір з футболу. Його унікальність полягала у тому, що на одному полі у двобої за перемогу зійшлися гравці різних вікових категорій. Вихованці школи змогли позмагатися за перемогу з правоохоронцями, що додало турніру видовищності, а його учасникам – азарту», повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Нагадаємо, у Берегові завершився безперервний 34-годинний турнір з міні-футболу.

Читайте на ГК:Майже невидимий для ока людського: що відзняли на Закарпатті в одному із сіл? (ФОТОФАКТ)
Читайте на ГК:Не ціни, а золото: в яку суму влетять закарпатцям "зелені" й "червоні" смаколики із базарів?
Читайте на ГК:Вісім років японського "чуда": на Закарпатті одне із міст перевтілилось в чарівного метелика (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська