1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Берегові завершився безперервний 34-годинний турнір з міні-футболу (ФОТО)

18.11.2018 23:50 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

Організували його скаути Берегівської ЗОШ № 4 та угорське консульство в місті.

У змаганнях взяли участь понад 60 команд, загалом більше 600 футболістів різного віку – від шестирічних до кому минуло за 50.

Загалом за 2018 хвилин безперервної гри було забито близько двох тисяч голів. Особливо “плідною” в цьому відношенні виявилась ніч з суботи на неділю – одна третина забитих м’ячів тріпотіла в сітці воріт саме тоді. Не дивно, адже грали в цей період виключно дорослі.

Найбільшу кількість учасників – 120(!) представив ДЮФК “Берегвідейк” (президент клубу Ласло Панулін). Причому, він єдиний з колективів, що вивів на поле дві команди дівчат.

“Займаємося з ними лише рік,- каже Голосу Карпат керівник і одночасно тренер.- Прикро, але в області, що мала колись цілу когорту сильних жіночих команд, тепер залишилось лише 6. Сподіваємось, що наші юні вихованки зламають дану тенденцію.”

Відрадно відмітити, що в команді скаутів, які завершували турнір поєдинком зі збірною працівників консульства, теж виступали три представниці прекрасної статі. Це – Дора Райлік, Каталін Седлак та кіпер Жужанна Ласло. Слід виділити, що остання грала просто блискуче, багато разів рятуючи свої ворота від вірного гола. Не поступались їй і партнери, зокрема Мігай Томинець, Дєрдь Барна, Габор Омбоді та інші.

Старався й страж воріт дипломатів Балаж Балог, з яким разом на поле виходили три його малолітні сини – Гуньор, Чома та Шебев. Надихаючим прикладом для інших служив провідний консул Петер Ердеї, який не побоявся вийти на майданчик навіть в окулярах.

Підсумки змагань підбивали у шістьох категоріях. Найстаршою виявилась команда пресвітерів реформаторської церкви, наймолодшою – вихованці ДЮФК “Берегвідейк”. Найбільше голів забила збірна Гечі та Бене. Найпідготовленішими визнали скаутів. Особливий приз за перемогу в конкурсі “Моя любима команда” дістався юному Йосипу Ковачу.

Всі учасники змагань отримали в подарунок пам’ятні футболки. Їх вручили також почесним гостям турніру – Генеральному консулу Матяшу Сіладі, голові районної ради Йосипу Шіну та заступнику мера Берегова Надії Ловзі. Відзначені щиро дякували учасникам за змістовну гру, активність, пропаганду футболу, зичили нових перемог.

“Сподіваємось, що даний турнір стане традиційним,- наголосив на завершення Матяш Сіладі.- І наступного року вже гратимемо не 2018, а 2019 хвилин.”

Турнір мав ще одну особливість – на ньому збирали благодійні внески для міської соціальної кухні. Коробку з коштами передали її керівнику, депутату міської ради Миколі Павлюку.

Нагадаємо, що «Н. Коропець» здолав дубівські «Карпати».

Читайте на ГК:“Мама хоче закрити його від усього світу”: на Закарпатті на світ з'явилося “дитинча” з обличчям у формі серця (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)
Читайте на ГК:“Щоб ми мали можливість жити”: ще один закарпатець відправиться в останню земну путь (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська