1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >

Ужгородець Лев Смагін привіз золото Кубку Європи з дзюдо / ВІДЕО

14.11.2017 19:38 0 Спорт

Закарпаття спортивне має ще одного володаря кубку Європи, цього разу із дзюдо.

У місті Копер у Словенії відбулися європейські змагання серед кадетів до 18 років. І вихованець Ужгородської районної ДЮСШ Лев Смагін у новій для нього ваговій категорії – до 73 кг – зміг здобути першу у кар’єрі європейську медаль. Дзюдоїст провів 5 вдалих зустрічей та здобув «золото» Кубку Європи, повідомляє  .

Варто зазначити, що після змагальної частини Кубку Європи серед кадетів до 18 років, у Словенії наша національна збірна взяла участь у навчальні-тренувальному зборі. У підсумку, в командному заліку Україна стала третьою! Адже українські дзюдоїсти вибороли по два «золота» і «срібла та одну бронзову нагороду. У складі збірної боровся і наш Лев Смагін. Хлопець займається дзюдо уже більше 10 років, одним із тренерів є його батько – Дмитро Смагін. Тренер Ужгородської районної федерації дзюдо зазначає: у Лева – великі перспективи і ще більше роботи над собою.

Крім того, дзюдоїсти Ужгородської районної ДЮСШ взяли участь і у Чемпіонаті України серед кадетів, який тривав у Житомирі. Тож, маємо бронзового призера цієї першості. У ваговій категорії 60 кг Іван Павлючок зміг вибороти третє місце.

Завдяки своїм досягненням, Лев Смагін виконав норматив майстра спорту з дзюдо, а Іван Павлючок – кандидата. Наразі у дзюдоїстів – зимовий формат тренувань: загальної фізичної підготовки та спарингів. Попереду буде ряд зборів та кросів.

Нагадаємо, юна закарпатська шахістка показала високий результат на турнірі у Львові.

Читайте на ГК:Прикордонниками ліквідовано черговий канал незаконного переправлення осіб через державний кордон (ВІДЕО)
Читайте на ГК:На Ужгородщині через безвідповідальність власників обійстя сталася пожежа (ФОТО)
Читайте на ГК:Рятував будинок від вогню, натомість отримав травми: на Закарпатті під час пожежі травмувався чоловік

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська