1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >

В Ужгороді пройшов IV-й тур чоловічої Першої Ліги з гандболу / ВІДЕО

09.03.2017 08:27 0 Спорт

З 3 по 5 березня в Ужгороді пройшов IV-й тур чемпіонату України з гандболу серед чоловічих команд Першої Ліги.

В цьому турі було багато цікавих поєдинків і кожен з них одразу змінював положення команд в турнірній таблиці.  

Перший ігровий день 

Розпочали закарпатські гандболісти із Карпат та учні Київського спортивного ліцею-інтернату. Сюрпризів у матчі не було, тому срібноземельці впевнено обіграли ліцеїстів, 34:17.

Другий ігровий день 

Глядачам ніяких сюрпризів не робив, матч КСЛІ – Олімпік був цікавим тільки до середини першого тайму, а далі київські гандболісти впевнено довели гру до переможного завершення, 40:17.  Другий матч був можливо центральним матчем дня, команда із ВДПУ після вчорашньої поразки були вмотивовані на перемогу, але закарпатці навіть і не збирались поступатись, і хоч боротьба була напруженою і жорсткою. Молодики з Карпат грали 20 хвилин у меншості, а Вінниця тільки 12 хвилин. Бойченко Євгеній відмітився прямою червоною карткою на 26 хвилині першого тайму. І можливо це і стало переломним моментом в цій грі, особливо для вінничан. Перший тайм закінчився з рахунком, 22:18. В другому таймі гравці Карпат впевнено набирали обертів в грі і змогли довести матч до перемоги з рахунком 44:35. Це вже друга поразка ВДПУ від срібноземельцям в цьому чемпіонаті.

Третій ігровий день 

Цей день найбільш цікавим, оскільки на всіх очікував центральний матч туру, Карпати – БВУФК. Першими на майданчик вийшли команди із Вінницької області, ВДПУ та Олімпік із Томашполя. Вони розпочали гру з обміну голами, але досвідчені гравці Цуприк, Качур і Корчак вивели свою команду вперед і легко закінчили перший тайм з рахунком 13:24. В другому таймі ВДПУ, не квапливо довели гру до вірної перемоги 25:37.  На паркет СК «Юність» вийшли команди боротись за надважливі очки в турнірній таблиці, та змогли, подарували усім глядачам с

правжнє свято гандболу. Після напруженого першого тайму 11:13, у якому спортсмени із БВУФК були попереду і не давали ніякого шансу Карпатам вийти вперед. Тренеру Карпат, Бухлаку Юрію, вдалося мотивувати в перерві хлопців з Срібної Землі на швидку гру і вдалу оборону. Другий тайм був на користь закарпатців, хоча весь час Коваленко і Турчинко не давали спокою хлопцям із Ужгорода. Слід відмітити хорошу гру голкіпера закарпатців Брензовича Владислава. Як результат Карпати зуміли здобути надважливу перемогу, завдяки злагодженим командним діям в поєдинку та зрівнятись по очках в турнірній таблиці з БВУФК. Підсумок гри 29:24, повідомила Федерація гандболу Закарпаття.

Читайте на ГК:На Закарпатті виявили склади з "сюрпризом": відомо перші подробиці (ФОТО)
Читайте на ГК:Діти залишились без батька: закарпатці провели в останню дорогу полеглого Героя (ФОТО)
Читайте на ГК:Штовхнула та відібрала сумку: на Закарпатті затримали зловмисницю, яка пограбувала 57-річну жінку (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська