1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

На полонині Красна, що на Тячівщині, відбулися лижні перегони "Екстрим-2017"

27.02.2017 18:08 Спорт

У турнірі взяли участь 63 любителі катання на лижах та сноуборді з Усть-Чорної, Руської Мокрої, Німецької Мокрої, Лопухова та Калин.

У турнірі взяли участь 63 любителі катання на лижах та сноуборді з Усть-Чорної, Руської Мокрої, Німецької Мокрої, Лопухова та Калин.

Спортсмени змагались у шести категоріях: хлопці й дівчата до 15-річного віку, 15-18 років, чоловіки та жінки від 18 років і старші. Найстаршому учаснику змагань виповнилось 52 роки, найменшому – всього 7,повідомляє Закарпаття онлайн.

У підсумку змагань були визначені кращі з кращих лижників та сноубордистів. Ними стали у віковій категорії до 15 років Василь Костяк (І місце), Михайло Іванина (ІІ  місце),  Іван Федак (ІІІ місце).

Серед учасників 15-18 років першість виборов Владислав Дем’янчук, друге місце в Олександра Рішка, третім став Іван Швайгер.  

У категорії від 18 до 50 років І місце посів Петро Костяк (Усть-Чорнянський селищний голова), ІІ місце – Петро Гендич, ІІІ місце – Артур Левчкій. 

Серед дівчат у молодшій групі не було рівних Анастасії Барні. Другий результат – у  Наталії Бігун і третій – в Есфірь Костяк.  

У старшій жіночій групі І місце посіла Наталія Карпа, друге – Оксана Барна.

Серед сноубордистів першу сходинку п’єдесталу посів Микола Карпа, на другому місці –  Павло Арович, на третьому – Андрій Іванина. 

Призери та учасники були урочисто нагороджені медалями та кубками, грамотами та подяками.

А завершилося зимове спортивне свято яскравим феєрверком. 

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська