1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Закарпатець став абсолютним чемпіоном міжнародного турніру з настільного тенісу в Молдові

26.10.2016 23:39 0 Спорт
 

З 21 по 23 жовтня в Тирасполі проходив VII Міжнародний турнір з настільного тенісу серед спортсменів з порушенням опорно-рухового апарату «Tiras open - 2016».

Спортивний захід відбувся в рамках святкування Дня міста. Вперше в ньому активну участь прийняли спортсмени-інваліди з м. Ужгорода. Відрадно, що голова Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець, який виступав в 7-10 класах, став абсолютним чемпіоном цього турніру. Збірна з Ужгорода на турнірі зайняла третя командне місце.

Кульмінацією змагань був розіграш командної першості серед учасників у всіх спортивних класах. Кубок за третє місце завоювала команда з Ужгорода, друге - команда СКІ «Одеса-баскет». Золотий кубок відкритого чемпіонату Тирасполя завоювали господарі змагань з тираспольського спортклубу інвалідів з настільного тенісу «Тірас-ракета».

Ужгородські спортсмени-інваліди висловлюють щиру подяку ПП «Пантеон» та Сулімі Володимиру Васильовичу за щиру і всебічну допомогу нашій збірній Закарпаття з настільного тенісу.

Читайте на ГК:Весняне диво на Закарпатті: каштани зацвіли в одному з регіонів області (ФОТО)
Читайте на ГК:В Ужгороді провели екскурсію для поранених військових (ФОТО)
Читайте на ГК:Голови та руки обмотанні залізними канатами: українські археологи виявили шокуючу знахідку (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська