1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Спортсменка із Виноградова представить Україну на чемпіонат Європи з вільної боротьби / ФОТО

31.05.2016 16:50 0 Спорт
 

Днями у Харкові відбувся чемпіонат України з вільної боротьби серед кадетів та кадеток 1999-2000р.н.

Склад збірної команди Закарпаття було сформовано з двох спортсменів: Хуста та Виноградова.

Цей чемпіонат, для нашої збірної виявився дуже успішним, адже всі збірники Закарпаття дали залікові очки для загального командного місця, а най успішніше з них проявили себе: Сорока Яна (Виноградів), яка на шляху до фіналу у ваговій категорії 52 кг. перемогла суперників зі Львова, Харкова та Київської області, таким чином виборола звання чемпіонки та путівку на чемпіонат Європи.

Також успішно виступили Чемердовська Еріка (Хуст), яка у ваговій категорії 40 кг. виборола срібну нагороду та Волошин Ліза (Виноградів), яка у ваговій категорії 43 кг. також виборола срібну нагороду. Відрадно, що вперше у цьому році Міжнародною федерацією боротьби (UWW) було дозволено відряджати 2 склади збірних команд своїх країн на континентальні чемпіонати.

Отже, всі троє дівчат попадають на чемпіонат Європи, який відбудеться в Стокгольмі (Швеція). Також непогано проявили себе Міклош Вікторія, Шестак Ілля та Бойко Оксана, які зайняли відповідно 5, 7 і 9 місця.

Вперше збірна команда Закарпаття у підсумку виборола 6 командне місце. Збірну команду області готували Кормош М.І., Мірошниченко Д.О., Шайтілаєв І.М., Раковський О.Г. та старший тренер збірної області Боршош І.І.

Читайте на ГК:“Косили” під волонтерів: на Виноградівщині затримали хитрий “квінтет” (ВІДЕО)
Читайте на ГК:На березі Тиси у підніжжя Чорної гори: дорадянська історія Севлюша — Виноградова (ФОТО)
Читайте на ГК:На Виноградівщині стався порив на водопроводі: які вулиці залишаться без води (ПЕРЕЛІК)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська