1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

Футбольні несподіванки в Чопі, Берегові та Ужгороді

29.02.2016 17:22 Спорт 193

Про підсумки перших чвертьфінальних матчів Зимового чемпіонату Закарпаття читайте далі.

Футбольні несподіванки в Чопі, Берегові та Ужгороді

Головна несподіванка суботи відбулась у Чопі. «ДЮФК Мукачево» їхало в прикордонне містечко в якості фаворита, та вочевидь «застрягло поміж рельс», чим і скористався місцевий «Локомотив». На гол кращого бомбардира мукачівців Анатолія Нурієва залізничники відповіли влучними пострілами Антона Павленка та Максима Климпуша.

Не менша несподіванка сталась й у головному суботньому протистоянні в Берегові. Звичайно, «Минай» був фаворитом цієї пари, однак у те, що рахунок буде таким ніхто не думав. Дубль Константина Багрія та Михайла Дудаша змусив місцевих фанів йти додому в поганому настрої, а «Минай» продовжує повертати на землю кращі клуби минулого року.

Нарешті приємно здивував своїх фанів і «Ужгород», який у головній битві неділі був фаворитом у протистоянні з «Оболонню». Однак у те, що підопічні Шанти зможуть досягти розгрому над однією з кращих команд минулого року, не міг передбачити ніхто. Хет-трик вихованця виноградівської футбольної школи Михайла Реплюка та гол Василя Пиняшка дозволяє команді з обласного центру їхати до столиці «Карпатської України» в туристичному режимі.

Найпередбачуваніше завершився двобій у Великій Копані, де місцева команда, як і очікувалось, дала бій діючому чемпіону «Дийді». Єдиний гол екс-гравця «Севлюша» Олександра Грицкевича дозволив його команді з Дідова поїхати додому в ролі переможця.

Розклад чвертьфінальних матчів: 27 лютого, субота: «Берегово» – «Минай» – 0:3; «Ужгород» – «Оболонь» Хуст – 4:0, «Велика Копаня» – «Дийда» Дідово – 0:1, «Локомотив» Чоп – «ДЮФК Мукачево» – 2:1.

Євген СВИЩО для «Голосу Карпат»

Найсвіжіші новини: