1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Берегівчани здобули “срібло” на чемпіонаті області з греко-римської боротьби / ФОТО

24.01.2016 19:32 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

23-го січня в Берегові у залах навчально-спортивної бази «Закарпаття» відбулася обласна відкрита першість з греко-римської боротьби серед юнаків 2001-2003 років народження.

Це були відбіркові змагання на чемпіонат України, який відбудеться 5-7 травня цього року в місті Біла Церква на Київщині. Загалом у поєдинках взяли участь близько 80 спортсменів.

Приємно, що вдома вдало виступила команда Берегівської районної ДЮСШ «КОЛОС» УСБ «Закарпаття», яка посіла почесне друге місце. Берегівчани здобули 9 призових місць. У їх активі 3 золоті, 3 срібні та 3 бронзові нагороди.

Кращими у своїх вагових категоріях стали Адам Горват (59 кг), Сергій Попович (69 кг) та Крістіан Маргітич (73 кг). Вони здобули право у складі збірної Закарпаття захищати честь регіону на чемпіонаті України. А загалом на найвищій сходині п’єдесталу завершила змагання команда Мукачева, треті – тячівці.

Читайте на ГК:“Мама хоче закрити його від усього світу”: на Закарпатті на світ з'явилося “дитинча” з обличчям у формі серця (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)
Читайте на ГК:“Щоб ми мали можливість жити”: ще один закарпатець відправиться в останню земну путь (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська