1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Тячеві пройшли змагання з боротьби серед юнаків

28.12.2015 09:20 Спорт

26 грудня у Тячеві, уже восьмий рік поспіль відбулися змагання за Новорічний Кубок Тячівської районної федерації греко-римської боротьби.

26 грудня у Тячеві, уже восьмий рік поспіль відбулися змагання за Новорічний Кубок Тячівської районної федерації греко-римської боротьби.

Як розповів директор Тячівської ДЮСШ Василь Варга, традиційний турнір зібрав 150 юних борців з Тячева, багатьох сіл Тячівського та смт Великий Бичків Рахівського району.

Учасники визначали кращих у чотирьох вікових категоріях: 2006-2008 р.н, 2004-2005 р.н., 2002-2003 р.н., 1999-2001 р.н. Головним суддею змагань був старший тренер відділення греко-римської боротьби Тячівської ДЮСШ та збірної області Йосип Болдижар, повідомив Карпатський Об'єктив.

У загальному заліку перше місце та Новорічний Кубок здобула команда Тячева, на другому – борці з Ганичів, а третя сходинка за борцями з Грушова. Переможці та призери змагань були нагороджені медалями та грамотами.

Цікаво, що на рівні з хлопцями боролася єдина дівчина – Олена Маханець із Тересви, котра здобула почесну бронзову медаль. На завершення всім учасникам змагань вручили солодкі подарунки до новорічних свят.

Читайте на ГК:Гул сирен розбудив жителів Тячівщини: відомі деталі нічної пожежі в області
Читайте на ГК:На Закарпатті поліцейські затримали переправника з "водолазами" (ФОТО)
Читайте на ГК:На Закарпатті водій з прихованою "скарбницею" шокував поліцейських (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська