1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Фанати львівських «Карпат» влаштували погром на стадіоні в Ужгороді / ФОТО

04.10.2015 18:01 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

Під час матчу десятого туру Української Ліги Парі-Матч -2015/2016, який проходив на стадіоні «Авангард» в Ужгороді, фанати львівської команди влаштували дебош.

Ультрас зі Львова неодноразово підпалювали сидіння, кидали на поле фаєри та димові шашки. Окрім того, за банерами можна було побачити бійки та штурханину. Пожежники декілька разів гасили пожежу, яку раз за разом розпалювали львів’яни.

Після того, як фани «Карпат» почали викидати на поле палаючі фаєри, гравці львівської команди просили їх зупинитись, але це не подіяло.

Що ж стосується самої гри, то львів’яни на старті зустрічі захопили перевагу й дуже швидко повели в рахунку. Допомогли їм у цьому гравці «Говерли». Після подачу кутового, Савченко зрізав м’яч у власні ворота. Другий гол у ворота «Говерли» забили також зі стандарту. На штрафний від Кожанова зліва відгукнувся Пластун, і головою відправив шкіряного у кут воріт.

Другий тайм проходив за відносно рівної боротьби, яка так і не принесла жодній з команд забитих м’ячів.

Після матчу гравці та тренер гостей подякували своїм фанам за підтримку протягом матчу. Тренер Іґор Йовічевіч разом з вболівальникам кричав кричалки про клуб.

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська