1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Тячеві пройшов чемпіонат області з мотокросу

20.10.2014 09:37 Спорт

Перше командне місце у змаганнях вибороли хустини, друге посіла команда з Берегова; третє командне місце зайняли ужгородці.

Перше командне місце у змаганнях вибороли хустини, друге посіла команда з Берегова; третє командне місце зайняли ужгородці.

У неділю, 19 жовтня, у Тячеві відбувся чемпіонат Закарпатської області з мотокросу. Перше командне місце у змаганнях вибороли хустини, друге посіла команда з Берегова; третє командне місце зайняли ужгородці.

Команда іршавчан посіла 4-те місце. У категорії 450 куб. Іван Віраг зайняв 2-ге місце; аматор Іван Кізляк став третім. Михайло Васько у категорії 50 куб. виборов 3-тє місце, Павло Кізляк у категорії 65 куб.  - 4-те, а Владислав Віраг у категорії 85 куб. теж став четвертим.

Видовищним  став виступ кросових квадроциклів потужністю 450 куб., серед яких стали призерами: Тячів (1-ше і 3-тє місця) та Мукачево (2-ге місце).

- Кожен із нас старався і викладався на всі сто відсотків, треба віддати належне юним мотоциклістам, які вижимали з техніки всю потужність. І дивлячись на те,що дощовита погода вщент розмила трасу, треба сказати, що ми до останнього боролися за місця у першості, – сказав учасник змагань Іван Віраг.

12 жовтня в Хусті пройшов четвертий етап Кубку України з мотокросу (західний регіон) та обласні змагання на приз заслуженого майстра спорту СРСР Миколи Сича. Участь у заїзді взяли 62 спортсменів із західних областей України.

Золота п’ятірка мотоклубу «Іршава» також неодноразово прийняла участь, виборюючи призові місця.