1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

У Хусті завершився четвертий етап Кубка України з мотокросу

12.10.2014 20:32 Спорт 139

62 спортсменів взяли участь в четвертому етапі Кубку України з мотокросу (західний регіон) та обласних змаганнях на приз заслуженого майстра спорту СРСР Миколи Сича.

62 спортсменів взяли участь в четвертому етапі Кубку України з мотокросу (західний регіон) та обласних змаганнях на приз заслуженого майстра спорту СРСР Миколи Сича. Відбувся заїзд у Хусті 12 жовтня.

Мотокросери з`їхалися з Івано-Франківської, Чернівецької, Львівської та Закарпатської областей. Були серед них як відомі у середовищі шанувальників мотоциклетного спорту імена, так і новачки з серйозним потенціалом. Подивитися на яскраву спортивну подію зібралося кілька сотень глядачів, що можна побачити в сюжеті "Голосу Карпат".

«Дуже знаково, що змагання сьогодні відбуваються попри складну ситуацію в країні. Спортсмени знаходять сили боротися за перемогу. Це демонструє, що ми є сильна нація, яка подолає всі труднощі», - наголосив один із організаторів змагань, народний депутат Валерій Лунченко.

За словами учасників турніру, вони дуже задоволені якістю організації змагань у Хусті. Тут одна з найліпших трас для мотокросу, яка додає адреналіну спортсменам та змушує їх демонструвати всі свої найкращі якості й уміння.

Власне мотоперегони проходили у десяти класах. Наймолодшому учаснику виповнилося тільки 7 років, найстаршому - 62. Призові місця здобули Назар Барницький Назар (Львів), Едвард Ерделі (Ужгород), Едуард Штефуца (Хуст), Володимир Завадецький (Івано-Франкфівськ), Костянтин Шелестай (Ужгород), Михайло Шманьо (Хуст), Микола Січ (Хуст), Олександр Стегура (Хуст), Андрій Крічфалушій (Хуст), Артем Мартиненко (Хуст). У командному заліку перемогла команда «Хуст-екстрім».

Мотоперегони пройшли під патронатом обласного управління молоді та спорту, товариства сприяння оборони України, Закарпатського осередку Федерації мотоциклетного спорту України та за підтримки благодійного фонду та ініціативи В. Лунченка та М. Білецького «Ваше майбутнє».

ІІ етап Чемпіонату Закарпатської області буде проведений у м. Тячів 19 жовтня.