1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Збірна України гратиме із Польщею у Харкові без глядачів

64
Спорт Без регіону (не видаляти!)

Матч у рамках відбіркового циклу Чемпіонату світу з футболу між збірними України та Польщі 11 жовтня у Харкові відбудеться без глядачів, пише <a...

Збірна України гратиме із Польщею у Харкові без глядачів
Спорт: 1Матч у рамках відбіркового циклу Чемпіонату світу з футболу між збірними України та Польщі 11 жовтня у Харкові відбудеться без глядачів, пише ВВС Україна.

До цього Україну зобов'язала Міжнародна федерація футболу, «взявши до уваги всі обставини справи, зокрема, з огляду на серйозність інциденту», йдеться у повідомленні ФІФА.

Дисциплінарний комітет федерації ухвалив своє рішення на підставі рапортів арбітра та інспектора матчу Україна-Сан-Марино, який відбувся 6 вересня у Львові, а також доповіді спостерігача організації FARE щодо расистських і дискримінаційних проявів, які, на його думку, допустили місцеві вболівальники, «вивішуючи неонацистські знамена, імітуючи крики і жести мавп, а також демонструючи нацистське вітання».

Крім того, дисциплінарний комітет вирішив заборонити національній збірній України грати на «Арені Львів» протягом усього періоду проведення кваліфікаційного добору на ЧС-2018 у Росії.

Також на Федерацію футболі наклали штраф у розмірі 45 тисяч франків.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber