1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Завершилися всі матчі 1-го туру УПЛ

313
Спорт Новини Ужгорода

Перший тур в УПЛ, сезону 2014/2015 Матчем Зоря — Металіст, завершився перший тур Української прем'єр ліги. Нагадаємо матчі які пройшли в цьому...

Завершилися всі матчі 1-го туру УПЛ
Перший тур в УПЛ, сезону 2014/2015

Спорт: УПЛ 1-ий тур

Матчем Зоря — Металіст, завершився перший тур Української прем'єр ліги.

Нагадаємо матчі які пройшли в цьому турі:

Металург Д — Дніпро 0:2
Іллічівець — Волинь 1:2
Чорноморець — Олімпік Д 4:0
Говерла — Карпати 2:2
Шахтар Д Металлург З 2:0
Динамо К Ворскла 1:0
Зоря — Металіст 1:2

Тепер коротко про матчі:

Металург Донецький нічого вдома не міг противопоставити досвідченим і більш професійним гравцям Дніпра.

Іллічівець втратив нагоду вдома перемогти Волинь. Виграючи 1:0, Іллічівець пропустив один м'яч, а на доданих хвилинах, Волинь вирвала перемогу.

Чорноморець не мав ніяких проблем з дебютантом УПЛ. В Одесі був розгромлений Олімпік з Донецька.

Західно-українське дербі, між Говерлою та Карпатами було досить цікавим. Не дивлячись на те, що в Ужгородців великі проблеми із складом (із основи пішло близько 70% футболістів) Перший тайм Говерла вела і по грі, і в рахунку. В другому таймі Карпати прокинулися і спочатку зрівняли рахунок після помилки центрального захисника Говерли, а потім навіть вийшли вперед 1:2. Тут вже Говерла зрозуміла, що втрачати нема чого, і пішла вперед, вже через пару хвилин, новачок команди ужгородців — Тудосе, робить рахунок 2:2.
Чесна і мирна бойова нічия.

Шахтар на класі переміг Запорізький Металург. До речі в цьому матчі Л.Адріано забив один з найшвидших голів в чемпіонатах України (13секунда матчу)

Динамо перемогло Ворсклу. На днях нагадаю, було вбито президента ФК Ворскла — Олега Бабаєва. Можливо це в якійсь мірі і вплинуло на гру полтавчан. Молодь Динамо виглядала досить пристойно і одного голу вистачило для перемоги.

Для Металіста не все було так просто. З Зорею Топ-командам завжди важко грати, але Металіст зумів видряпати свої три очки.

Отож, перший тур ми з вами подивилися. Він виявився доволі цікавим. було і багато голів за матч, і червона картка… чекаємо наступних матчів, і перемог Закарпатської команди.

Михайло Вереш для Голосу Карпат.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber