1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Закарпатські силачі завітали до Івано-Франківська

261
Спорт Без регіону (не видаляти!)

До Івано-Франківська з’їхалися найсильніші чоловіки Закарпаття, щоб взяти участь у «Богатирських іграх» що відбулися на Вічевому Майдані. Також, щоб...

Закарпатські силачі завітали до Івано-Франківська
Спорт: Закарпатські силачі завітали до Івано-Франківська

До Івано-Франківська з’їхалися найсильніші чоловіки Закарпаття, щоб взяти участь у «Богатирських іграх» що відбулися на Вічевому Майдані. Також, щоб позмагатися за кубок Західного регіону України, сюди прибули богатирі з Буковини та Прикарпаття.

«Богатирські ігри» відбулися сьогодні та зібрали найсильніших хлопців нашого краю, а також Львова, Чернівців та різних районів Івано-Франківщини.

Спорт: Закарпатські силачі завітали до Івано-Франківська

Для того, щоб виграти кубок Західного регіону України силачі змагалися у різних богатирських номінаціях: піднімали 70-ти кілограмову гантелю однією рукою, піднімали колоду вагою у 100кг, носили великі вантажі по 110кг, обертали 300 кілограмове колесо та побігали у різних естафетах. Як повідомив організатор змагань Назарій Павлів, нагородою для переможців конкурсу – буде кубок, але головна мета проведення «Богатирських ігор» — це показати молоді, на кого треба рівнятися і брати приклад та пропагувати здоровий образ життя.

«Сьогодні нашою ціллю є показати глядачам, що потрібно займатись спортом, що це цікаво та здорово. Особливо прагнемо заохотити молодь, яка повинна обирати правильний формат – здоровий спосіб життя»,
— запевнив Назар Павлів.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber