1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Закарпатські школярі-велосипедисти зайняли перше місце в Німеччині та привезли аж дванадцять кубків!

243
Спорт Новини Берегова

Учні подивували всіх їздою на одному колесі!  <p>Шкільна команда з велосипедного спорту в залі, що діє в с. Великі Береги, щойно повернулася з німецького міста...

Закарпатські школярі-велосипедисти зайняли перше місце в Німеччині та привезли аж дванадцять кубків!
Учні подивували всіх їздою на одному колесі! 

Шкільна команда з велосипедного спорту в залі, що діє в с. Великі Береги, щойно повернулася з німецького міста Вормс. З-за кордону, де проходили престижні юнацькі змагання європейського масштабу, семеро наших учнів-земляків на чолі з учителем фізкультури Наталією Гейці зайняли перше місце та привезли аж дванадцять кубків.


 

Спорт: Закарпатська шкільна команда з велосипедного спорту зайняла перше місце в Німеччині та привезла аж дванадцять кубків!

Великоберезькі акробати випередили не тільки господарів, але й інших титулованих європейців, зокрема, італійців, бельгійців, угорців, румунів тощо.

До слова, у цій сільській школі велосипедним спортом займаються майже два десятки років – рівно стільки, скільки заклад очолює Тихомир Гейці.

А в суботу і в ЗОШ № 4 відбудуться показові виступи сільських велоакробатів у рамках відкритого чемпіонату України та Закарпатської області, “асистентами” яких виступатимуть двоє спортсменів з Німеччини. Віриться, що сюди також зійдеться багато берегівчан, аби насолодитися цим унікальним і філігранним спортом.

До речі, у родині Гейці – п‘ятеро спортсменів-фізкультурників: глава  сім’ї Тихомир із дружиною Наталією, син Іштван, а також дочка Крістіна та зять Юрій (Петухи). Усі вони мають дипломи Львівського інфізу. І насправді талановита фізкультуна родина, яких не так і багато в краї.

Іван Сеньковець, Газета “Берегово”

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber