1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Юний стронгмен із Виноградівщини замахнувся на світовий рекорд

102
Спорт Новини Ужгорода

313 силачів з понад 30-ти країн змагались за звання найсильніших у литовському місті Каунас, де пройшов чемпіонат світу з пауерліфтингу в жимі лежачи, в якому у...

Юний стронгмен із Виноградівщини замахнувся на світовий рекорд
Спорт: Юний стронгмен із Виноградівщини замахнувся на світовий рекорд313 силачів з понад 30-ти країн змагались за звання найсильніших у литовському місті Каунас, де пройшов чемпіонат світу з пауерліфтингу в жимі лежачи, в якому у складі збірної команди України взяли участь троє закарпатських спортсменів:ужгородці Єлизавета Бан, Євген Криса (тренер обох Андрій Федорішко) і представник Виноградівщини Федір Лемак (тренери Михайло Рошко і Павло Зайцев).

 Як повідомив голова обласної організації пауерліфтингу Андрій Федорішко, серед юнаків, не старших за 18 років, у ваговій категорії до 120 кг на чемпіонаті не було рівних «спартаківцю» з смт Вилок Федору Лемаку, який дебютував на світовому помості. У першому ж підході він набагато випередив найближчого переслідувача, забезпечивши собі золоту медаль, у другому вижав 222,5 кг, перевершивши власний юнацький рекорд України, а у третьому замахнувся на 245 кг, що є світовим юнацьким рекордом, який поки що встояв.

Спорт: Юний стронгмен із Виноградівщини замахнувся на світовий рекорд

Новини Виноградівщини

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber