1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Вперше за останні 10 років в Мукачеві відбувся турнір із волейболу

203
Спорт Новини Мукачева

10 команд вирішили поборотися за звання кращих у місті. Серед спортсменів різної вікової категорії і дівчата, за всіх активно вболівали колеги, друзі та рідні....

Вперше за останні 10 років в Мукачеві відбувся турнір із волейболу
10 команд вирішили поборотися за звання кращих у місті. Серед спортсменів різної вікової категорії і дівчата, за всіх активно вболівали колеги, друзі та рідні. Однак хто виявився сильнішим – ветерани чи молоді волейболісти?



Волейбол на Закарпатті помітно програвав іншим, більш популярним, видам спорту. Та прихильники цієї гри не втрачали надій повернути інтерес до таких змагань. Активізувавшись молодь звернулась за підтримкою до міської ради. Марія грає в волейбол уже 8 років. Весь цей час змагалась з дівчатами, та доля склалась так, що сьогодні вона частина чоловічої команди. Дівчина розповіла, що чоловіки бють по мячу набагато сильніше, та це її не лякає. Марія грає за волейбольну команду Старт. також за перемогу та звання кращих боролися команди міста: Мукачево, Смурфики, Свобода, Корида, Аматор, Гавань, Шипка та Центр. Фаворитів турніру визначили відразу, це команди Старт і Мукачево. Саме вони зустрілись у фінальному матчі, який видався напруженим. На останніх хвилинах перемогу вирвала команда Мукачево. Капітан команди переможця Роман Дорожівський у волейбол грає близько 35 років. Радіє, що вдалося провести такий турнір і не менше тішиться, що змогли стати кращою командою. Учасники сподіваються, що будуть змагатися кожного року. Бажають повернути турніру статус традиційного.

М-студіо

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber