1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Виноградівський ФК "Севлюш" підготувався до дуже важливої гри /ВІДЕО, ФОТО/

445
Спорт Свалява

Важливий екзамен доведеться вже у неділю, 18 травня, складати молодій команді ФК «Севлюш». Виноградівці, які в двох стартових поєдинках чемпіонату набрали...

Виноградівський ФК "Севлюш" підготувався до дуже важливої гри /ВІДЕО, ФОТО/
Спорт: Виноградівський ФК Севлюш підготувався до дуже важливої гри /ВІДЕО, ФОТО/Важливий екзамен доведеться вже у неділю, 18 травня, складати молодій команді ФК «Севлюш». Виноградівці, які в двох стартових поєдинках чемпіонату набрали максимальну кількість очок, проведуть виїзну зустріч з неодноразовим чемпіоном і володарем кубка області – свалявською «Поляною». Чи вистачить снаги у підопічних Івана Білака, щоби достойного протистояти грізному супернику, та ще й на його полі?

Багато років поспіль виноградівці міцно сидять у середині турнірної таблиці, раз по раз створюючи труднощі для команд-лідерів і терплячи при цьому прикрі поразки від аутсайдерів. Чи вдасться подолати таку тенденцію в цьогорічному сезоні? Тренерський штаб клубу однозначно націлений на місце у трійці призерів. Та чи готові до цього самі гравці?

Спорт: ФК Севлюш

Зараз в основній команді 17 гравців, у молодіжній — більше двох десятків. Тренуються по три, чотири рази в тиждень, тому хлопці налаштовані рішуче. Кажуть, що докладуть усіх зусиль, щоб однаково для усіх круглий м'яч частіше з'являвся у сітці воріт суперника.



Спорт: Іван Білак і Володимир ТалабірчукСвоє бачення стосовно виступу «Севлюша» у вищій лізі області мають тренер команди Іван Білак та ветеран і фахівець футболу Володимир Талабірчук. На їхню думку, наразі в чемпіонаті склалася сприятлива ситуація для виноградівських футболістів. Адже вперше в чемпіонаті введено заборону на використання легіонерів з-за меж області. Наразі в «Севлюші» обширна лавка запасних і добре збалансований склад досвідчених гравців з амбіційному молоддю, яка отримала реальний шанс закріпитися в основному складі. Проте їй ще належить пройти психологічний бар'єр, повірити у власні сили і можливості бути корисними для команди, забезпечуючи позитивний результат.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber