1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Виноградів: зростає інтрига в міському чемпіонаті з футболу

61
Спорт Новини Виноградова

<p>Зростає інтрига у міському чемпіонаті з міні-футболу. Під час 7-го туру, ігри якого пройшли минулої суботи, «Аматор» технічно порубав «Лісоруба» з рахунком 5: 0....

Виноградів: зростає інтрига в міському чемпіонаті з футболу

Зростає інтрига у міському чемпіонаті з міні-футболу. Під час 7-го туру, ігри якого пройшли минулої суботи, «Аматор» технічно порубав «Лісоруба» з рахунком 5: 0. Таким же чином перемога дісталася «Автомотиву» над «Сатурном». А от «Тиса» поступилася команді «jj-клубу» з рахунком 2: 3.


 

 Найбільш успішно виступила в цьому турі команда Олександра Товта. Під потужним натиском винградівців згасла бойова «Зірка». Рахунок матчу «Винград» — «Зірка»  7: 0.

До кінця чемпіонату  кожній з команд залишилося зіграти по чотири ігри. Найкращі шанси на перемогу в цьогорічній першості наразі зберігає «Винград», в арсеналі якого 18 очок. На три очки менше в «jj-клубу», по 12 очок мають «Піонер» та «Пожежник». Але ситуація ще може змінитися. Це ж – футбол. У цьому відношенні велике значення матиме результат очної зустрічі «Винграда» із «jj-клубом», яка пройде вже в наступному турі.

Новини Виноградівщини

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber