1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Відтепер у Мукачеві можна займатися картингом

639
Спорт Новини Мукачева

У Мукачеві з’явилася нова розвага. Тепер і діти, і дорослі зможуть провести свій вільний час активно і спортивно. Картинги, квадроцикли та міні-автомобілі. Як...

Відтепер у Мукачеві можна займатися картингом
У Мукачеві з’явилася нова розвага. Тепер і діти, і дорослі зможуть провести свій вільний час активно і спортивно. Картинги, квадроцикли та міні-автомобілі. Як відкривали новий розважальний комплекс?



Тепер в Мукачеві є нове місце для розваг та занять спортом. Отримати порцію адреналіну на швидкісних картах або масивних квадроциклах зможе кожен. Два зали легко вмістять і дорослих поціновувачів швидкості і маленьких любителів автівок. Перший зал знаходиться повністю в приміщенні і розрахований на дітей та підлітків. Є і інший зал, для дорослих. Він більш відкритий, що дозволяє шкідливим випарам від картів не затримуватись у приміщенні. Обмежень для охочих немає. Професійні гоночні автівки розвивають максимальну швидкість до 250 км на год. Карти рухаються повільніше, але дозволяють відчути всю динаміку справжніх перегонів і при цьому підвищити ступінь безпеки водія.

Для ще більшого захисту ви отримаєте захисні щитки та шолом, а при аварії допоможе інструктор. Та щоб подібних ситуацій не виникало взагалі, всім потрібно дотримуватись правил дорожнього руху, які існують навіть тут. Найголовніше привчити до них дітей. Організатори подбали про безпеку. Тому перед початком роботи комплексу не тільки створили надійні корти, а й освятили всі приміщення. У планах в розважальному комплексі можна буде не лише покататись для власного задоволення, а й взяти участь у змаганнях. Спортивно-розважальний комплекс тільки відкрився, але вже став популярним. У день відкриття всі охочі могли не лише покататись а й погратись і взяти участь у різних розвагах.

М-студіо

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber