1. Головна
  2. >
  3. Спорт

В Ужгороді завершився Кубок України з художньої гімнастики

104
Спорт Новини Ужгорода

В Ужгороді завершився Кубок України з  <a href="http://goloskarpat.info/blog/sport/25280.html" rel="follow" >художньої гімнастики</a>, де тріумфатором стала вихованка знаменитої київської...

В Ужгороді завершився Кубок України з художньої гімнастики
В Ужгороді завершився Кубок України з  художньої гімнастики, де тріумфатором стала вихованка знаменитої київської «Школи Дерюгіних» Ганна Різатдінова, інформує УНІАН.

Спорт: 1

 


Вона виграла змагання у багатоборстві, а також у чотирьох з шести окремих видів програми.

Як повідомляє кореспондент УНІАН, змагання в Ужгороді показали повну перевагу київської школи над суперницями з регіонів. Так, у підсумковій таблиці турніру в багатоборстві, представники столиці зайняли перші сім місць. В окремих видах програми киянки також не віддали жодної медалі.

У найпрестижнішому виді — багатоборство (єдиний, який входить в програму Олімпійських ігор), А. Різатдінова виграла з відривом від найближчої переслідувачки в 2,7 бала. Друге місце посіла Аліна Максименко, а третє — Вікторія Мазур. У шести фіналах в окремих видах А. Різатдінова чотири рази завершувала змагання на першій сходинці турнірної таблиці і двічі — на другий. Їй не було рівних у вправі без предмета, а також зі скакалкою, обручем і м'ячем. У вправі з булавами кращою суддівська комісія порахувала А. Максименко, а зі стрічкою — В. Мазур.

У групових змаганнях також не було рівних команді Києва. Друге місце зайняли представниці Дніпропетровській області, третє — АР Крим.

Раніше А. Різатдінова виграла перший етап Кубка світу з художньої гімнастики сезону-2013, який пройшов в Естонії.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber