1. Головна
  2. >
  3. Спорт

В одній з виноградівських шкіл будують перший на Закарпатті багатофункціональний спортмайданчик

69
Спорт Новини Виноградова

Гаряче у ці дні на території Виноградівської ЗОШ №4. Але не від серпневої спеки. З початку літа тут ведеться будівництво багатофункціонального спортивного...

В одній з виноградівських шкіл будують перший на Закарпатті  багатофункціональний спортмайданчик
Спортмайданчик у ВиноградовіГаряче у ці дні на території Виноградівської ЗОШ №4. Але не від серпневої спеки. З початку літа тут ведеться будівництво багатофункціонального спортивного майданчика. Це перший в області об’єкт, призначений для заняття кількома видами спорту. Задоволення не з дешевих – близько мільйона гривень, зазначають "Новини Виноградівщини".

Як ми вже повідомляли раніше, заварив цю спортивну кашу виноградівський обранець у Верховній Раді Іван Бушко. Земляк-парламентар подбав, аби з держбюджету для комплексної площадки виділили 400 тисяч гривень і зараз пильно слідкує, аби кошти використовувались ефективно. Приблизно стільки ж для підготовчих робіт і благоустрою з різних джерел відшукали на місці.

Облаштування спортплощадки вже наближається до апогею. З дня на день тут прокладуть асфальт та застелять його спеціальним синтетичним покриттям.

-Звичайно, добре було б завершити будівництво багатофункціонального майданчика до Дня знань – це гарний подарунок школярам. Та головне, — каже Іван Бушко,- що жителі Виноградова матимуть ще одну чудову можливість для занять фізичною культурою і спортом.

Спортмайданчик у Севлюші

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber