1. Головна
  2. >
  3. Спорт

"Ужгородські лісоруби-УжНУ" гратимуть у регбі під керівництвом тренера з Києва

118
Спорт Новини Ужгорода

<p>Команда УжНУ «Ужгородські лісоруби» — єдина закарпатська команда з американського футболу — гратиме у регбі на професійному рівні і матиме нового тренера –...

"Ужгородські лісоруби-УжНУ" гратимуть у регбі під керівництвом тренера з Києва

Спорт: 1Команда УжНУ «Ужгородські лісоруби» — єдина закарпатська команда з американського футболу — гратиме у регбі на професійному рівні і матиме нового тренера – киянина Віктора Мельничука.

Ужгородськими спортсменами відтепер займатиметься київський тренер, який у трьох містах України піднімав регбі з нуля.

Про свої плани розповів новий тренер ужгородської команди Віктор Мельничук: «Хочу зробити команду регбі в Ужгороді. Щоб у місті було справжнє регбі. Тренуватиму місцевих спортсменів, студентів ужгородських вишів. Думаю, через деякий час в Ужгороді і чоловіча, і жіноча команда буде на непоганому рівні. Спочатку братимемо участь в університетських змаганнях. Якщо буде можливість – у Чемпіонаті України».

«Характер є, вміння – ще не зовсім, але, якщо є бажання – то все вийде. Не виходить у того, хто нічого не робить», – додає він.  

«Як такої команди поки нема, її треба ще зробити, але я думаю, що у Віктора Миколайовича, все вийде. Це третє місто в Україні, де він з нуля починає регбі. Доведе, чи жіночу, чи чоловічу команду, до найвищих висот. У студентському спорті – це точно», – запевняє Ігор Кубанський, виконавчий директор Київської міської федерації регбі, директор ДЮСШ «Авіатор» КМО ФСТ «Україна».

УжНУ

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber