1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Українця Вороніна назвали кращим футболістом російського "Динамо"

60
Спорт Новини Рахова

Андрія Вороніна визнали найкращим гравцем футбольного клубу «Динамо» (Москва) у липні. Це визначили уболівальники «біло-голубих» голосуванням на клубному сайті,...

Українця Вороніна назвали кращим футболістом російського "Динамо"
Андрія Вороніна визнали найкращим гравцем футбольного клубу «Динамо» (Москва) у липні. Це визначили уболівальники «біло-голубих» голосуванням на клубному сайті, повідомляє кореспондент УНН.

Середній бал А. Вороніна у трьох іграх російської прем’єр-ліги – 7,43. У матчах динамівців з нижегородською «Волгою» і московським «Спартаком» він визнавався кращим, а у зустрічі з махачкалинським «Анжі» прихильники «Динамо» виставляли йому другу суму балів. Щоразу у трьох стартових поєдинках українець не залишав поле без голу, а в серпневій грі з грозненським «Тереком», де А.Воронін став співавтором переможного м’яча динамівців, найбільше симпатій уболівальники знову виявили українцеві.

«В ігровому плані у моєму віці додавати вже досить складно. А ось у плані фізичних кондицій¸ гадаю, резерв є. Все ж велика пауза у виступах дається взнаки, розраховую трохи підтягнути цей компонент», — цитує А.Вороніна сайт московського «Динамо».

Нагадаємо, цього міжсезоння український легіонер повернувся до Москви з дюссельдорфської «Фортуни», де, виступаючи на правах оренди, він зазнав травми і майже на рік опинився за межами основного складу.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber