1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Український боксер Павло Іщенко став чемпіоном Європи!

60
Спорт Без регіону (не видаляти!)

<p>Лідер української збірної з боксу у ваговій категорії до 60 кг Павло Іщенко — чемпіон Європи!</p><p> У надзвичайно напруженому поєдинку проти господаря рингу...

Український боксер Павло Іщенко став чемпіоном Європи!

Спорт: Український боксер Павло Іщенко став чемпіоном Європи!Лідер української збірної з боксу у ваговій категорії до 60 кг Павло Іщенко — чемпіон Європи!


У надзвичайно напруженому поєдинку проти господаря рингу білоруса Вазгена Сафарянца, Павло продемонстрував справжній характер та волю до перемоги -2:0 (29:28; 29:28; 28:28), зазначає ТСН.


Фото: ipress.ua

У стартовому раунді нашому боксеру вдавалося проводити потужні випади, тоді як білорус намагався будь що збільшити дистанцію.

Далі картина поєдинку особливо не змінилася, проте Іщенко додав куди більше агресії. Він активно пресингував суперника та з кожним вдалим моментом проводив влучні комбінаційні атаки.

У заключній трихвилинці наш боксер трішки підсів фізично, проте, завойована на початку поєдинку перевага дозволила йому втримати переможний результат.

У свою чергу наш представник у ваговій категорії до 56 кг Микола Буценко став срібним призером чемпіонату. За рішенням суддів, ірландець Джон Джозеф Невін переміг нашого боксера з рахунком3:0 (30:27; 29:28; 29:28).

Відтак, збірна Україна має по одному «золоту» і «сріблу», а також три бронзові нагороди.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber