1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Учні Мукачівщини змагалися у військовому багатоборстві та полюванні на лиса

137
Спорт Новини Мукачева

Шкільна спартакіада на Мукачівщині. Уже 20 років учні 10-11 класів змагаються у військовому багатоборстві та полюванні на лиса. Цьогоріч у змаганнях взяли участь 16...

Учні Мукачівщини змагалися у військовому багатоборстві та полюванні на лиса
Шкільна спартакіада на Мукачівщині. Уже 20 років учні 10-11 класів змагаються у військовому багатоборстві та полюванні на лиса. Цьогоріч у змаганнях взяли участь 16 команд, дівчата і юнаки швидко долали дистанцію, влучно стріляли і кидали гранати.



За звання найкращих приїхали змагатися школярі з 16-ти сіл Мукачівського району. Крім азарту і хорошої фізичної підготовки, у кожної команди були і вболівальники. За кубок переможця і грошову винагороду на стадіоні Великих Лучок потрібно було неабияк постаратися – біг, стрільба і метання гранати – головні етапи для учасників.

Дівчата долали 400 метрів, а хлопці 800, пять років тому нормативи були набагато вищими, однак із кожним роком, каже вчитель Великолучківської школи, школярі стають дедалі слабшими.

Подолали випробування всі без винятку, от тільки наслідки у декого були плачевними – без травм на спартакіаді не обійшлося, а значить школярі справді викладалися на всі сто відсотків. Присвятили цьогорічні змагання 22 річниці Збройних сил України.

Бігали, стріляли, метали гранати – боролися за перемогу як могли, спартакіаду серед школярів на цьому стадіоні члени Мукачівського міжрайонного товариства сприяння обороні України проводять уже майже 20 років, першими зазвичай були учні з Бобовища, і цьогоріч вони свою школу не підвели, друге місце посіла команда з Горонди, а третіми стали лалівські школярі.

М-студіо

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber