1. Головна
  2. >
  3. Спорт

У Виноградові завершився кубок "Олімпія" з волейболу

368
Спорт Новини Мукачева

15 березня у Виноградові на базі ВПУ-34 пройшов восьмий кубок з волейболу серед чоловіків «Олімпія». Традиційно змагання з волейболу проходять у Виноградові у...

У Виноградові завершився кубок "Олімпія" з волейболу
Спорт: Блог им. novynyzakarpattya: У Виноградові завершився кубок Олімпія з волейболу15 березня у Виноградові на базі ВПУ-34 пройшов восьмий кубок з волейболу серед чоловіків «Олімпія». Традиційно змагання з волейболу проходять у Виноградові у березні. Навіть у такий складний для України час організатори провели захід на найвищому рівні.

Вперше в кубку взяли участь шість кращих волейбольних команд Закарпатської області. Для участі приїхали команди як із найближчих сусідніх районів, таких як Хустський («Рокосово»), Іршавський та Мукачівський, так і з районів за 150 км, зокрема Великоберезнянського та Рахівського. Змагання проходили у дуже важкій, спортивній боротьбі, це показує те, що майже кожна зустріч завершилася з рахунком 2:1.

В групі «А» змагалися команди:

1. Виноградів «Севлюш»;

2. В.Березний;

3. В.Бичків, Рахівський район.

В групі «В» змагалися команди:

1. «Рокосово» Хустський район;

2. Іршавський район;

3. Мукачівський район.

Фінальна частина змагань проходила у вщент наповненому залі, уболівальники вперше бачили волейбол у Виноградові на такому високому рівні.

Представник спонсорів «Олімпія» Андрій Кравець зазначив:
« З кожним роком рівень гри стає кращим, а зацікавленість волейболом — більшою.»

Результати змагань наступні:

І місце і володарі кубку «Олімпія 2014» Виноградівський ВК «Севлюш»;

ІІ місце ВК «Рокосово», Хустський район;

ІІІ місце В.Бичків, Рахівський район.

Цікаво, що під час традиційного бограча команди не втрималися, аби не зачепити політичні теми. Один із учасників команди В.Березного виступив на російській мові і пояснив, що приїхав із Маріуполя в гості до родичів і боявся невідомих «Бандеровцов». Як же він був приємно здивований, коли сам побачив, якими є насправді люди на Закарпатті. Якщо у вас усі такі гостинні, то хай Маріуполь приєднається до Закарпаття, пожартував спортсмен.

А організатори та спонсори запевнили, що подібні змагання будуть проводитися у Виноградові й надалі, не зважаючи на будь-які негаразди в державі.

Михайло Русанюк

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber