1. Головна
  2. >
  3. Спорт

У фіналі Кубка Конфедерацій зустрінуться збірні Бразилії та Іспанії

88
Спорт Без регіону (не видаляти!)

<p>Востаннє вони зустрічались між собою майже півтора десятки років тому. Чинні чемпіони світу та Європи іспанці та господарі найближчого чемпіонату світу...

У фіналі Кубка Конфедерацій зустрінуться збірні Бразилії та Іспанії

Спорт: 1Востаннє вони зустрічались між собою майже півтора десятки років тому. Чинні чемпіони світу та Європи іспанці та господарі найближчого чемпіонату світу бразильці готуються провести вирішальний поєдинок Кубка Конфедерацій — турніру, який уже традиційно передує Мундіалю.

Чи не найпильніша увага під час фінальної гри звісно буде прикута до одного із найкращих футболістів турніру — лідера чарівників м’яча Неймара, який гратиме проти своїх нових партнерів по клубу — Хаві, Іньєсти, Сеска, Альби та Піке.

Бразилія до слова з іспанцями впродовж футбольної історії зустрічалася доволі рідко — команди зіграли всього лиш сім поєдинків, останній із яких відбувся ще у 1999 році. Наразі перевага на боці південноамериканців — три перемоги проти двох та дві нічиї.

Фінальному поєдинку іспанців та бразильців передуватиме матч за третє місце. Сильнішого визначать збірні Уругваю та Італії. 

Нагадаємо, що фінальний матч Кубка Конфедерацій Бразилія — Іспанія відбудеться в ніч на понеділок, 1 липня. Час початку поєдинку — 01:00.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber