1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Студент УжНУ став переможцем на Кубку Закарпатської області з паверліфтингу

165
Спорт Новини Ужгорода

У Перечинському районному будинку культури відбулися змагання за Кубок області з паверліфтингу. До складу збірної команди Ужгорода ввійшли студенти УжНУ, які...

Студент УжНУ став переможцем на Кубку Закарпатської області з паверліфтингу
Спорт: ШтангаУ Перечинському районному будинку культури відбулися змагання за Кубок області з паверліфтингу. До складу збірної команди Ужгорода ввійшли студенти УжНУ, які тренуються в університетській секції атлетизму під керівництвом старшого викладача кафедри фізичного виховання Андрія Федорішка.

Піднімати Державний прапор на параді відкриття турніру було довірено віце-чемпіону світу серед молоді, студенту математичного факультету Євгену Крисі. Під час змагань при власній вазі 71 кг студент підняв у жимі лежачи найважчу штангу серед усіх учасників – 200 кг, що вище за норматив майстра спорту України, а в сумі триборства показав 640 кг і з великим відривом став переможцем у ваговій категорії до 74 кг.

Спорт: Штанга2

Серед жінок у ваговій категорії до 57 кг володаркою Кубка стала дебютантка обласних змагань, першокурсниця факультету здоров’я людини Олеся Савка. Серед чоловіків у категорії до 93 кг «бронзу» виборов третьокурсник цього ж факультету Віталій Троян. У суперважкій вазі срібним призером став доцент кафедри туристичної інфраструктури і сервісу Роман Корсак. На високому організаційному рівні провела турнір найтитулованіша спортсменка УжНУ і краю Єлізавета Бан, яка цього разу була головним секретарем Кубка області.

Тепер Євген Криса й Олеся Савка готуються до виступу на чемпіонаті України серед студентів ВНЗ, який у грудні відбудеться в Коломиї.

Спорт: Пауерліфтинг

Медіацентр УжНУ

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber