1. Новини Закарпаття

Стали відомі фіналісти Ліги Європи

12.04.2013 11:16 Спорт

За вихід у фінал Ліги Європи змагатимуться швейцарський Базель, португальська Бенфіка, турецький Фенербахче й англійський Челсі, пише

<p>За вихід у фінал Ліги Європи змагатимуться швейцарський Базель, португальська Бенфіка, турецький Фенербахче й англійський Челсі, пише <a...

Спорт: 1За вихід у фінал Ліги Європи змагатимуться швейцарський Базель, португальська Бенфіка, турецький Фенербахче й англійський Челсі, пише ВВС Україна.

Півфіналісти визначилися у матчах, які відбулися у четвер, 11 квітня.

Жеребкування півфінальних зустрічей Ліги Європи відбудеться у п'ятницю о 13:40 за київським часом в швейцарському Ньоні.

Першим перепустку до півфіналу отримав лондонський Челсі, незважаючи на поразку у матчі з казанським Рубіном.

Клуб зі столиці Татарстану, за словами його наставника Курбана Бердиєва, отримав історичну перемогу над Челсі — 3:2, але цього не вистачилоРубіну для виходу в півфінал футбольної Ліги Європи.

Лондонці пішли далі завдяки перемозі вдома. Тоді вони зіграли з Рубіном з рахунком 3:1.

Турецький Фенербахче зрівняв рахунок проти римського Лаціо в кінці матчу — 1:1.

У першому матчі римляни зазнали гостьової поразки від стамбульської команди з рахунком 2:0.

На стадіоні Сейнт Джеймс Парк інтрига зберігалася майже до останніх хвилин матчу. Але Ньюкасл так і не зміг оформити перемогу і замість того, аби забити другий м'яч, пропустив гол португальської Бенфіки.

Нічия 1:1 дозволила Бенфіці пройти до півфіналу Ліги Європи.

Найбільш драматична розв'язка ввечері у четвер відбулася в Швейцарії, де в гостях у Базеля грав лондонський Тотенхем. Доля поєдинку вирішилася в серії післяматчевих пенальті, у підсумку до півфіналу Ліги Європи потрапили швейцарці.