1. Головна
  2. >
  3. Спорт

«Спорт для всіх» привів до ладу спортмайданчики Хуста та Ужгорода, попереду - Мукачево

184
Спорт Новини Мукачева

<p>У Закарпатській області триває Всеукраїнська акція «Спорт для всіх – спільна турбота». Мета проекту — облаштування спортивних майданчиків за місцем...

«Спорт для всіх» привів до ладу спортмайданчики Хуста та Ужгорода, попереду - Мукачево

У Закарпатській області триває Всеукраїнська акція «Спорт для всіх – спільна турбота». Мета проекту — облаштування спортивних майданчиків за місцем проживання та у місцях масового відпочинку населення. 


«Спорт для всіх» привів до ладу спортмайданчики Хуста та Ужгорода, попереду - МукачевоДо благородної і корисної справи долучилися активісти області, волонтери. Не проти попрацювати і привести до ладу майданчик для ігор виявилися навіть діти, які із задоволенням не те, що хотіли фарбувати лавички, а й просилися у помічники, зазначає «Нове Закарпаття»


Організатор такого проекту у нашій області — Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Долучився та підтримав акцію й ужгородський Гіпермаркет «Епіцентр К», за що ініціатори та активісти акції йому дуже вдячні.

 

«Спорт для всіх» привів до ладу спортмайданчики Хуста та Ужгорода, попереду - МукачевоЦими вихідними до ладу приводили майданчики у м. Хуст, де за пензлики взялися, переважно, вуличні спортсмени. В Ужгороді захід пройшов 22 квітня. Так, волонтери та активісти вдихнули нове життя у майданчики, що розташувалися у дворах по вул. Можайського та Генерала Свободи.

У четвер, 25 квітня, «Спорт для всіх» візьметься за майданчики Мукачева.

Нагадаємо, що місячник «Спорт для всіх – спільна турбота» досі триває. Не проґавте шанс створити гарні умови для занять спортом та зміцнення здоров’я ваших дітей.


Прес-служба ЗЦФЗН «Спорт для всіх»

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber