1. Головна
  2. >
  3. Спорт

"Шахтар" виграв Суперкубок України

94
Спорт Без регіону (не видаляти!)

<p>Фінал останнього Кубка України — величезна перевага «гірників» і легка перемога. Сьогодні було не дуже краще, хоча одеситам вдалось поборотись із суперником. </p>

"Шахтар" виграв Суперкубок України

Фінал останнього Кубка України — величезна перевага «гірників» і легка перемога. Сьогодні було не дуже краще, хоча одеситам вдалось поборотись із суперником.


Матч за Суперкубок став уже 10-им в історії українського футболу. Донецький клуб до сьогодні уже 8 разів грав у цьому турнірі, а сьогодні здобув свій 5-ий титул переможця — трофей осяде у музеї «Шахтаря».

«Чорноморцеві» таки не вдалось стрибнути вище голови і створити диво, хоча його воротар Дмитро Безотосний неодноразово рятував команду Григорчука.

Та навіть голкіперу господарів поля не вдалось нічого вдіяти зі стрімким Фредом. Восьмий номер «Шахтаря» разом із Костою, Тейшейрою і Тайсоном витворяли що заманеться — як у старі-добрі часи, коли грав Вілліан та Мхітарян. У «Чорноморця» відзначимо дебютний гол свого новачка — Олексія Антонова, придбаного з «Дніпра»: нападник ідеально скинув снаряд головою після навісу партнера.

«Шахтар» сповна реабілітувався в офіційному старті сезону за невиразну гру на Об'єднаному — одеситів, як не старались, було майже не видно. Далі буде ще цікавіше — вже на вихідних стартує УПЛ, а там і краще роздивимось силу донецького клубу (вже незабаром супербитва з «Динамо»).

Футбол24

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber