1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Шахтар та Металіст розгромили суперників

88
Спорт Без регіону (не видаляти!)

Донецький «Шахтар» і харківський «Металіст» у 5-му турі чемпіонату України з однаковим рахунком 4:0 обіграли «Таврію» і «Волинь» зберігши за собою лідерські...

Шахтар та Металіст розгромили суперників
Спорт: 1Донецький «Шахтар» і харківський «Металіст» у 5-му турі чемпіонату України з однаковим рахунком 4:0 обіграли «Таврію» і «Волинь» зберігши за собою лідерські позиції.

Діючі чемпіони, забивши в Сімферополі швидкий гол зусиллями Фреда, довершили справу після перерви, коли дублем відзначився Луїс Адріано. Крім того, кримчани один раз самі вразили свої ворота — автогол у Семена Даценко. Таким чином, «Шахтар» у п'яти стартових матчах сезону набрав 15 очок, тобто поки донеччани обходяться без втрат.

Двома очками менше у «Металіста», який в домашньому матчі з «Волинню» більше тайму грав в меншості, але все одно домігся впевненої перемоги. У першому таймі два чудових удари зі штрафних завдали Марко Девіч та Дієго Соуза, що поклали початок розгрому волинян. У в другому той же Девіч і Себастьян Бланко закріпили успіх харків'ян.

Третє місце поки залишається за «Дніпром», а четверте — за луганською «Зорею», яка у Львові зіграла 0:0 з «Карпатами». Як і «Шахтар» з «Металістом», чемпіони СРСР 1972 року поки не знають гіркоти поразки. У їх активі — дев'ять очок. У неділю, втім, їх може обійти київське «Динамо», якщо здолає вдома «Чорноморець».

Спорт: 2

Поки ж кияни залишаються шостими, оскільки на п'яту позицію, перегравши у себе вдома "Іллічівець" (1:0), вирвалася полтавська «Ворскла». Набагато вище міг піднятися і «Севастополь», який в Запоріжжі в матчі з «Металургом» забив у два м'ячі, але проґавив перемогу — 2:2. Це була остання їх гра під керівництвом Олега Кононова, що переходить у російський «Краснодар».

Преса України за матеріалами УЄФА

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber