1. Головна
  2. >
  3. Спорт

«Севлюш» порвав «Поляну» - футбольне свято у Виноградові /ВІДЕО/

107
Спорт Свалява

«Севлюш» розгромив «Поляну» і впритул наблизився до лідерів. З гарним настроєм у літню відпустку пішли гравці виноградівського ФК «Севлюш». Сьогодні на...

«Севлюш» порвав «Поляну» - футбольне свято у Виноградові /ВІДЕО/
Спорт: «Севлюш» порвав «Поляну» - футбольне свято у Виноградові«Севлюш» розгромив «Поляну» і впритул наблизився до лідерів.

З гарним настроєм у літню відпустку пішли гравці виноградівського ФК «Севлюш». Сьогодні на місцевому стадіоні «Юність» вони приймали лідера обласної першості свалявську «Поляну» і здобули переконливу перемогу з рахунком 3: 0.


— Це заслуга всієї команди, яка з першої і до останньої хвилини захоплюючого поєдинку демонструвала атакуючий футбол і створила щонайменше вісім гольових моментів, три з яких завершилися взяттям воріт суперника
,- прокоментував після матчу гру «Севлюша» начальник команди Павло Остолош.

Першим відзначився Олександр Міца, він на 14-й хвилині гри реалізував пенальті, після того як у штрафному майданчику був збитий гравець господарів. До честі севлюшців, забивши гол, вони не збавили обертів і продовжували атакувати, розхитуючи оборону «Поляни». Їхні старання знову увінчалися успіхом, коли всередині першої сорокап’ятихвилинки Юрій Мешко замкнув передачу з правого флангу.

Відзначитися в другому таймі реальні шанси мали також Владислав Мудра та Юрій Віщак. Небезпечно пробивав виноградівський «металіст» Юрій Чонка, після його удару м’яч уцілив у перекладину воріт суперника. А от Олександр Міца не втратив своєї нагоди і на двадцятій хвилині в черговий раз підтвердив своє реноме влучного пенальтиста, забивши третій гол гостям.

Слід зазначити, що до такого розвитку подій на футбольному полі зовсім не готовою була свалявська команда, яка не зуміла не те що розмочити рахунок, але й створити бодай один більш-менш значущий момент біля воріт господарів. Одноособовий лідер чемпіонату явно переоцінив власні можливості, за що був покараний і зазнав першої поразки в сезоні.

Утім, результат цього матчу особливо не позначився на розстановці команд у турнірній таблиці змагань. Хіба що «Севлюш» ще тісніше наблизився до трійки фаворитів чемпіонату, демонструючи свої амбіції на лідерство.

ГК.інфо



Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber