1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Півзахисники «Говерли»: для перемоги над суперником не вистачило елементарного везіння

136
Спорт Без регіону (не видаляти!)

<p>Мірко Райчевич та Віталій Балашов завітали на «Час футболу» телеканалу «Тиса-1» .</p>

Півзахисники «Говерли»: для перемоги над суперником не вистачило елементарного везіння

Спорт: 1Мірко Райчевич та Віталій Балашов завітали на «Час футболу» телеканалу «Тиса-1» .


Понад півгодини в прямому ефірі гравці нашої команди спілкувалися з ведучим Віталієм Біровчаком, футбольним експертом, редактором газети «Спорттайм» Степаном Селменським та вболівальниками.

Приємно констатувати, що від глядачів було чимало запитань і вітань. Зокрема шанувальники розпитували, як футболісти адаптувалися до нового тренера, чи В’ячеслав Грозний є «грозним» на тренуваннях, про причини поразок від «Динамо» й «Шахтаря», про готовність до поєдинку з сімферопольською «Таврією» тощо. Півзахисники ж назвали свого наставника живою енциклопедією футболу та великим мотиватором, а ще переконані: для здобуття очок у стартових зустрічах команді не вистачило елементарного везіння.


Гостям студії та всім футболістам «Говерли» фани бажали без травм і з успіхом завершити сезон.

По завершенні ефіру В.Балашов зазначив: «Було помітно, що закарпатцям не байдужа доля своєї команди. Це приємно, тому особливо чекаємо глядачів на стадіоні й у подальших календарних зустрічах. Підтримка для нас дуже важлива». М.Райчевич, своєю чергою, зауважив: «Дуже хороші враження від ефіру, бо за короткий час люди повірили в команду. Сподіваємося, що й наступної домашньої гри на «Авангарді» буде стільки вболівальників».  


Інформаційний відділ ФК «Говерла»

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber