1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Післяматчевий коментар Олександра Севідова та Віталія Кварцяного

124
Спорт Новини Рахова

<p>Післяматчевий коментар головного тренера «Говерли» Олександра Севідова:</p>

Післяматчевий коментар Олександра Севідова та Віталія Кварцяного

Спорт: 1Післяматчевий коментар головного тренера «Говерли» Олександра Севідова:

— Провівши величезний об’єм роботи, гадаю, ми незаслужено покидаємо Прем’єр-лігу, адже були команди слабші за нас та зараз нікого не хочу «чорнити» — свою спортивну боротьбу ми завершили на 15-му місці. Нинішній результат вважаю також незаслуженим, адже  контролювали практично весь хід поєдинку, але… життя продовжується далі.

— Які в вас плани, ви готові працювати далі в «Говерлі»?

— Поки мене ще ніхто не звільняв. Я вже маю внутрішнє рішення, зараз не буду його озвучувати – це не коректно. Футбол не терпить поверхового відношення в жодному аспекті, якщо десь є недолік – починаються проблеми. Але вину за невдалий сезон можу взяти на себе. Були матчі, де я помилився, але в загальному мені не соромно за виконану роботу.  Зараз не хочу обговорювати не футбольні питання, хоча пам’ятаєте перший матч в Луцьку, а поєдинок в Маріуполі, а не зарахований гол в домашньому матчі з «Дніпром», домашній матч із «Зорею»… Але ще раз скажу – моя совість перед вами чиста. Сьогодні налаштовував футболістів на матч не за гроші, а за честь.

-Що можете сказати про інформацію, оприлюднену на різних інформаційних ресурсах, про те, що ви головний претендент на пост головного тренера «Карпат»?

— Можна багато про що написати в інтеренеті…Ще мій перший вчитель у тренерському ремеслі Семен Альтман мене вчив, що не потрібно клювати на пусту консервну банку. Тепер не буду ані спростовувати, ані  підтверджувати цю інформацію.  Завтра матиму зустріч із віце-президентом, на якій і розставимо всі крапки над «і».  Буде офіційна інформація, тоді й будемо про щось говорити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За бортом Прем'єр ліги: «Говерла» — «Волинь» — 1:1

Тренер «Волині» Віталій Кварцяний поділився враженнями від поєдинку проти «Говерли»:

Спорт: 2 — Гра була дуже відповідальна, тому у нас і не вийшов кваліфікаційний футбол. Хлопці переживали, щоб не припуститися помилок, потім спонтанно в нас виникли три-чотири моменти, але не змогли їх реалізувати. Другий тайм вийшов трохи веселішим, але знову змарнували кілька нагод – Ерік Бікфалві мав момент і Бобир. А коли видалили гравця з поля стало й зовсім сутужноо. Вийшов напружений двобій, наче в кубковому матчі. Ставилося завдання зіграти внічию, а якщо вийде, то й перемогти. Вдалося зробити результат, хоч гра й не вдалася. В роздягальні привітав хлопців з таким здобутком.

— Можете прокоментувати фінансову ситуацію в клубі?

— Потроху ситуація вирішується. Перед цим матчем  гравцям виплатили частину зарплатні. Гадаю, що поступово відповідальні люди максимально вирішать дану  ситуацію, але потрібен час. 


Інформаційний відділ ФК «Говерла»


 

 

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber