1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Перший віце-президент ФФУ: "Кривбас" поступиться місцем в Прем'єр-лізі ужгородській "Говерлі"

113
Спорт Новини Ужгорода

<p>Перший віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко прокоментував чутки про те, що Говерла займе місце Кривбасу в УПЛ.</p>

Перший віце-президент ФФУ: "Кривбас" поступиться місцем в Прем'єр-лізі ужгородській "Говерлі"

Спорт: 1Перший віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко прокоментував чутки про те, що Говерла займе місце Кривбасу в УПЛ.

«Відкриваємо регламент змагань. У ньому написано: „Якщо команду учасника Прем’єр-ліги виключили зі змагань і вона виявилася у підсумковій таблиці на місці вище, ніж 15-е, то тоді у Прем’єр-лізі залишається учасник, головна команда якого опинилася на 15-му місці“, тобто „Говерла“, — розповів Сергій Стороженко виданню Сегодня.

Для того, щоб залишитися у Прем’єр-лізі, потрібно протягом п’яти днів подати апеляцію і розраховувати на її задоволення, якщо є підстави. А ніяких підстав немає. У клубу немає фінансів, немає», — додав Сергій Михайлович.

Генеральний директор ужгородської Говерли Іван Шіц прокоментував можливе зняття Кривбасу з чемпіонату і передачу його місця Говерлі.

Спорт: 1«Так, ми знаємо про вчорашнє рішення комітету ФФУ щодо Кривбасу. За регламентом ми повинні залишитися. На цю тему вже говорили з президентом клубу. Він сказав, що готовий прийняти такий подарунок, зміцнювати команду, провести селекцію та, враховуючи попередні помилки, йти і гідно представляти область у вищому футбольному дивізіоні України. Але все це остаточно вирішуватиметься 5 червня. До того часу Кривбас може подати апеляцію на рішення і знайти собі нового спонсора. І це теж не варто виключати.

Що ж до Говерли, то ще скажу, що навіть у разі виступів нашої команди в Першій лізі, ми плануємо збирати нашу молодь у Говерлу-2 і представити її у Другій професійній лізі», — розповів у коментарі Час Закарпаття Іван Шіц.

Нагадаємо, що «Кривбас» не поїхав на матч 30-го туру проти луцької «Волині» через важкий фінансовий стан.

Раніше у пресі з’явилася інформація про те, що керівництво «Кривбасу» повідомило працівників клубу про те, що мільярдер Ігор Коломойський, який раніше надавав команді фінансову допомогу, остаточно відмовився витрачати гроші на клуб.

 

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber